سیر ترشی ؛ به سبک متفاوت

  • نویسنده موضوع نوری.
  • تاریخ شروع
نوری.

نوری.

Mr
کاربر اخراج شده
تاریخ ثبت‌نام
6/10/22
نوشته‌ها
704
پسندها
507
امتیازها
93
مدال ها
3
جنسیت
آقا👨
ـ⁣⁣⁣⁣🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ⁣⁣🍃
ـ⁣⁣⁣⁣ 🍂
ـ⁣⁣⁣⁣🍃
ـ⁣⁣⁣⁣🍂


سیر ترشی ؛ به سبک متفاوت

🔸کسانی که با مصرف سیر ترشی دچار سوزش معده و افت فشار می شوند و با طعم ترش و تند ترشی چندان سازگار نیستند، می توانند با افزودن شیره انگور به سرکه، سیر ترشی را مصرف کنند.
.
🔹برای تهیه این سیر ترشی، ابتدا سرکه را حرارت داده و سپس سیر و شیره انگور و مقداری نمک را اضافه کرده و پس از اینکه حدود بیست دقیقه جوشید، گاز را خاموش کرده و پس از خنک شدن، در شیشه مورد نظر برای نگهداری ترشی ریخته می شود.

✔️ در این روش، نیازی به نگهداری چندساله سیر ترشی نیست!
.
⚠️ به خاطر داشته باشیم سیر باعث تشدید اثر داروهای رقیق کننده خون و فشارخون می گردد.

♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🍂
🍃
🌺🍂🍃🍂🍃🍂🍃
 

موضوعات مشابه

بالا