دستور پخت دلمه سیرابی؛دلمه ای پُر خاصیت

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6

دلمه انواع مختلفی دارد که شاید یکی از متفاوت ترین و مقوی ترین انواع ان دلمه سیرابی باشد که در بسیاری از کشورها طرفداران زیادی دارد.

یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی ها دلمه است که معمولا با برگ مو تهیه می شود و غذایی پر زحمت و بسیار لذیذ است ولی دلمه انواع مختلفی دارد مثل دلمه فلفل دلمه ای و یا گوجه . اما امروز می خواهیم طرز تهیه یک دلمه متفاوت را آموزش دهیم

مواد لازم برای تهیه دلمه سیرابی

_ سیرابی تمیز شده یک دست
_ ماست دو پیمانه
_ سیر چهار حبه
_ رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری
_ رب فلفل یک قاشق سوپخوری
_ کره یک قاشق سوپخوری
_ روغن زیتون 4/1 پیمانه
_ پیاز متوسط دو عدد


مواد لازم برای داخل دلمه

_ گوشت چرخ‌کرده 250 گرم
_ پیاز متوسط چهار الی پنج عدد
_ برنج نیم‌دانه یک پیمانه
_ جعفری یک دسته کوچک
_ سیر دو حبه
_ رب فلفل یک قاشق مرباخوری
_ رب گوجه‌فرنگی یک قاشق مرباخوری
_ نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه دلمه سیرابی

سیرابی تمیز شده را به صورت مربع‌های 7×7 برش می‌زنیم و به مدت یک روز در مخلوط ماست و سیر می‌خوابانیم.

گوشت چرخ‌کرده، پیازهای نگینی ریز خرد شده، برنج خیس کرده، جعفری ساطوری شده، سیر ریز خرد شده، رب فلفل و رب گوجه‌فرنگی را به همراه نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم.

سیرابی های مزه‌دار شده را آب می کشیم و از مواد گوشتی داخل آنها گذاشته و دور آن را با نخ و سوزن می‌دوزیم.

درون زودپز مخلوط کره و روغن زیتون را ریخته و رب گوجه‌فرنگی، رب فلفل و پیاز خرد شده را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

سپس دلمه‌های پیچیده شده را داخل آن چیده و آبجوش را اضافه می‌کنیم، نمک و فلفل می‌زنیم و در زودپز را می‌بندیم تا دلمه‌ها بپزند.بعد از پخت سرو و نوش جاان ..
 
آخرین ویرایش:
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,885
پسندها
22,634
امتیازها
113
مدال ها
6
بسیار عالی
ما مرحله ماست و سیر رو انجام نمی دیم یه سیرابی رو مربعی تکه تکه می کنیم(این روش خیلی زمان بر هست)
یا درسته مواد میانی برنج و ادویه لپه کشمش یا زرشک
از زود پز استفاده نمی کنیم
رب گوجه فرنگی یا گوجه استفاده نمی کنیم.
 
  • بوس چشمکی
واکنش‌ها[ی پسندها]: sahar♡
میترا_خانم

میترا_خانم

Ms
تاریخ ثبت‌نام
28/2/23
نوشته‌ها
51
پسندها
90
امتیازها
18
جنسیت
خانم👩
مشاهده فایل‌پیوست 17009
دلمه انواع مختلفی دارد که شاید یکی از متفاوت ترین و مقوی ترین انواع ان دلمه سیرابی باشد که در بسیاری از کشورها طرفداران زیادی دارد.

یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی ها دلمه است که معمولا با برگ مو تهیه می شود و غذایی پر زحمت و بسیار لذیذ است ولی دلمه انواع مختلفی دارد مثل دلمه فلفل درمه ای و یا گوجه . اما امروز می خواهیم طرز تهیه یک متفاوت را آموزش دهیم

مواد لازم برای تهیه دلمه سیرابی

_ سیرابی تمیز شده یک دست
_ ماست دو پیمانه
_ سیر چهار حبه
_ رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری
_ رب فلفل یک قاشق سوپخوری
_ کره یک قاشق سوپخوری
_ روغن زیتون 4/1 پیمانه
_ پیاز متوسط دو عدد


مواد لازم برای داخل دلمه

_ گوشت چرخ‌کرده 250 گرم
_ پیاز متوسط چهار الی پنج عدد
_ برنج نیم‌دانه یک پیمانه
_ جعفری یک دسته کوچک
_ سیر دو حبه
_ رب فلفل یک قاشق مرباخوری
_ رب گوجه‌فرنگی یک قاشق مرباخوری
_ نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه دلمه سیرابی

سیرابی تمیز شده را به صورت مربع‌های 7×7 برش می‌زنیم و به مدت یک روز در مخلوط ماست و سیر می‌خوابانیم.

گوشت چرخ‌کرده، پیازهای نگینی ریز خرد شده، برنج خیس کرده، جعفری ساطوری شده، سیر ریز خرد شده، رب فلفل و رب گوجه‌فرنگی را به همراه نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم.

سیرابی های مزه‌دار شده را آب می کشیم و از مواد گوشتی داخل آنها گذاشته و دور آن را با نخ و سوزن می‌دوزیم.

درون زودپز مخلوط کره و روغن زیتون را ریخته و رب گوجه‌فرنگی، رب فلفل و پیاز خرد شده را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

سپس دلمه‌های پیچیده شده را داخل آن چیده و آبجوش را اضافه می‌کنیم، نمک و فلفل می‌زنیم و در زودپز را می‌بندیم تا دلمه‌ها بپزند.بعد از پخت سرو و نوش جاان ..
اوا فارسی رو پاس داشتین که ثمین خانم😍😍👌🏻😅
:magas::2uge4p4::4chsmu1:
 
بالا