بله حتما امروز نمیرم اونجا برم چشم.درست کردنش راحته .آب.آرد. خمیرمایه. شکر .این از خمیریش .بعد روغن آرد. شکر .زرد چوبه.گردو .خمیرو که گرفتین.خمیرباید برسه بعد آرد شکر زرد چوبه باروغن سرخ میکنین.بعدگردو رو هم قاطی میکنین .بعد خمیر رو به اندازه چانه که به اندازه دل خاهتون هست . هر چه قدر که خمیر دارین میخوایین بزرگ باشه دوتا یا سه تا میخوایین کوچک باشه ۵تا....۸ هر چه قدر که خودتون بخوایین .منظور اندازه چانه هستش.🫓چانه ها رو که اینجوری کردین بعد داخلش رو باز میکنین اون ارد وشکر اینا که سرخ کرده بودین به داخلش فرو میبرین 🍔اینجوری نباشه که موادش بریزه بیرون باید دهنش بسته باشه .آخرشم کنجد بزنین روش بعد داخل فر بعدم که نوش جان.من همینارو بلد بودم بعدا که رفتم خونه مادر بزرگ میپرسم