🪔رسپی نان اوستیایی بسیار خوشمزه همراه با عکس مرحله به مرحله

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,793
پسندها
22,599
امتیازها
113
مدال ها
6
امروز دستور پخت یک نان بسیار خوشمزه اوستیایی (قفقازی) را همراه با عکس مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم برای درست کردن سه عدد نان سنتی اوستیایی

ما به مقداری خمیر مایه فعال نیاز داریم که می توانید آن را درست کنید. همچنین آرد، روغن، شیر، نمک و پنیر اوستایی(فتا یا موزارلا جایگزین کنید)

برای تهیه یک فنجان مایه خمیر فعال ، یک قاشق چایخوری آرد، یک قاشق چایخوری مایه خمیر، یک قاشق چایخوری شکر و 3/4 فنجان آب گرم را با هم مخلوط کنید. در حدود ده دقیقه پس از آن استفاده کنید.


با اضافه کردن آب گرم یا 1/2 فنجان شیر، شروع به مخلوط کردن آن از مرکز کنید. مهم: با دست مخلوط کنید. وقتی دیگر به دستتان نچسبید، به اندازه کافی مایع اضافه کرده اید. در صورت تمایل، یک تخم مرغ اضافه کنید.
اگر 50-100 گرم شیر اضافه کنید طعم بهتری پیدا می کند.
خمیر آماده است. اگر 30 گرم روغن نباتی اضافه کنید آنقدرها چسبناک نخواهد
حالا روی خمیر را با نایلون بپوشانید و بگذارید چند ساعت تا ور بيايد
مواد میانی نان را آماده کنید سبزی اسفناج همچنین می توانیم از شوید، جعفری و پیاز استفاده کنیم، اگرچه برخی از اوستیایی ها فقط اسفناج می کنند. برگ ها را به قطعات بسیار کوچک برش دهید.
سایر مواد تشکیل دهنده هم همینطور ریز خورد کنید. خمیر ور آماده
حالا زمان درست کردن نان است. روی سطح صاف آرد پاشی می کنیم خمیر را صاف می کنیم و به سه قسمت تقسیم می کنیم توپک های خمیر را کنار می گذاریم به مواد میانی نمک و یک کیلوگرم پنیر اضافه می کنیم اگر مواد میانی زیادی مرطوب است به آن کمی آرد اضافه کنید فر را از قبل گرم کنید.. خمیرها را باز کنید وسط خمیر مواد میانی را قرار دهید گوشه های خمیر را به هم وصل کنید و اضافه آن رو برش دهید در مورد ضخامت این است که شما باید بتوانید بافت و رنگ فیلینگ را از طریق خمیر ببینید.
دوباره خمیر را صاف کنید و برگردنید. خمیر را روی تابه پیتزا قرار دهید
به آرامی آن را تا لبه تابه فشار دهید. برای جلوگیری از انفجار، یک سوراخ در مرکز ایجاد کنید.
تابه را در سطح پایینی قرار دهید و آن را در آنجا نگه دارید تا کف پای به سطح تابه نچسبد. سپس آن را به سطح بالایی ببرید و قالب دوم را زیر آن قرار دهید، مگر اینکه فر شما خیلی یکدست باشد.
نان را بپزید تا روی آن کمی قهوه ای شود، اما زیاد پخت نکنید. بعد از بیرون آوردن با کره رو مال کنید.
Screenshot


Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot
 

پیوست‌ها

  • Screenshot_۲۰۲۳۰۴۰۸_۱۶۲۸۲۹.jpg
    Screenshot_۲۰۲۳۰۴۰۸_۱۶۲۸۲۹.jpg
    204.6 کیلوبایت · بازدیدها: 38
ناصر خان

ناصر خان

کاربر شهروند
Mr
تاریخ ثبت‌نام
18/2/23
نوشته‌ها
1,624
پسندها
1,788
امتیازها
113
مدال ها
6
جنسیت
آقا👨
امروز دستور پخت یک نان بسیار خوشمزه اوستیایی (قفقازی) را همراه با عکس مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم برای درست کردن سه عدد نان سنتی اوستیایی

ما به مقداری خمیر مایه فعال نیاز داریم که می توانید آن را درست کنید. همچنین آرد، روغن، شیر، نمک و پنیر اوستایی(فتا یا موزارلا جایگزین کنید)

برای تهیه یک فنجان مایه خمیر فعال ، یک قاشق چایخوری آرد، یک قاشق چایخوری مایه خمیر، یک قاشق چایخوری شکر و 3/4 فنجان آب گرم را با هم مخلوط کنید. در حدود ده دقیقه پس از آن استفاده کنید.


با اضافه کردن آب گرم یا 1/2 فنجان شیر، شروع به مخلوط کردن آن از مرکز کنید. مهم: با دست مخلوط کنید. وقتی دیگر به دستتان نچسبید، به اندازه کافی مایع اضافه کرده اید. در صورت تمایل، یک تخم مرغ اضافه کنید.
اگر 50-100 گرم شیر اضافه کنید طعم بهتری پیدا می کند.
خمیر آماده است. اگر 30 گرم روغن نباتی اضافه کنید آنقدرها چسبناک نخواهد
حالا روی خمیر را با نایلون بپوشانید و بگذارید چند ساعت تا ور بيايد
مواد میانی نان را آماده کنید سبزی اسفناج همچنین می توانیم از شوید، جعفری و پیاز استفاده کنیم، اگرچه برخی از اوستیایی ها فقط اسفناج می کنند. برگ ها را به قطعات بسیار کوچک برش دهید.
سایر مواد تشکیل دهنده هم همینطور ریز خورد کنید. خمیر ور آماده
حالا زمان درست کردن نان است. روی سطح صاف آرد پاشی می کنیم خمیر را صاف می کنیم و به سه قسمت تقسیم می کنیم توپک های خمیر را کنار می گذاریم به مواد میانی نمک و یک کیلوگرم پنیر اضافه می کنیم اگر مواد میانی زیادی مرطوب است به آن کمی آرد اضافه کنید فر را از قبل گرم کنید.. خمیرها را باز کنید وسط خمیر مواد میانی را قرار دهید گوشه های خمیر را به هم وصل کنید و اضافه آن رو برش دهید در مورد ضخامت این است که شما باید بتوانید بافت و رنگ فیلینگ را از طریق خمیر ببینید.
دوباره خمیر را صاف کنید و برگردنید. خمیر را روی تابه پیتزا قرار دهید
به آرامی آن را تا لبه تابه فشار دهید. برای جلوگیری از انفجار، یک سوراخ در مرکز ایجاد کنید.
تابه را در سطح پایینی قرار دهید و آن را در آنجا نگه دارید تا کف پای به سطح تابه نچسبد. سپس آن را به سطح بالایی ببرید و قالب دوم را زیر آن قرار دهید، مگر اینکه فر شما خیلی یکدست باشد.
نان را بپزید تا روی آن کمی قهوه ای شود، اما زیاد پخت نکنید. بعد از بیرون آوردن با کره رو مال کنید.
مشاهده فایل‌پیوست 18498


مشاهده فایل‌پیوست 18499
مشاهده فایل‌پیوست 18500
مشاهده فایل‌پیوست 18501
مشاهده فایل‌پیوست 18502
مشاهده فایل‌پیوست 18503
مشاهده فایل‌پیوست 18504
مشاهده فایل‌پیوست 18505
مشاهده فایل‌پیوست 18506

مشاهده فایل‌پیوست 18507
په په منده
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,793
پسندها
22,599
امتیازها
113
مدال ها
6
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,793
پسندها
22,599
امتیازها
113
مدال ها
6
ناصر خان

ناصر خان

کاربر شهروند
Mr
تاریخ ثبت‌نام
18/2/23
نوشته‌ها
1,624
پسندها
1,788
امتیازها
113
مدال ها
6
جنسیت
آقا👨
چشم شما پر فروغ
شرمنده ام دلتون خواست
دشمنتون شرمنده من خودم نونوایی دارم خانوم مدیر به نظر خوشمزه میومد .چن سال پیش که اوضاع خوب بود فکرم درگیر نبود انواع چیزا درست میکردم با خمیر نون .فطیر.پیتزا وووو خیلی چیزا ولی الان دیگه حوصلشو ندارم.اگه بخوام نون قفقازی هم میتونم درست کنم .
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,793
پسندها
22,599
امتیازها
113
مدال ها
6
دشمنتون شرمنده من خودم نونوایی دارم خانوم مدیر به نظر خوشمزه میومد .چن سال پیش که اوضاع خوب بود فکرم درگیر نبود انواع چیزا درست میکردم با خمیر نون .فطیر.پیتزا وووو خیلی چیزا ولی الان دیگه حوصلشو ندارم.اگه بخوام نون قفقازی هم میتونم درست کنم .
ممنونم زنده باشید
ان شاء الله این نان رو درست کنید
تبریزی ها یه نان دارن شبیه این نان اوستیایی با سبزی محلی درست می کنن
 
ناصر خان

ناصر خان

کاربر شهروند
Mr
تاریخ ثبت‌نام
18/2/23
نوشته‌ها
1,624
پسندها
1,788
امتیازها
113
مدال ها
6
جنسیت
آقا👨
ممنونم زنده باشید
ان شاء الله این نان رو درست کنید
تبریزی ها یه نان دارن شبیه این نان اوستیایی با سبزی محلی درست می کنن
ممنون .شنیدم ولی اونو بلد نیستم .نوع نان خیلی زیاده
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,793
پسندها
22,599
امتیازها
113
مدال ها
6
ممنون .شنیدم ولی اونو بلد نیستم .نوع نان خیلی زیاده
خواهش میکنم
اسم نان خیتاب یا ختاب هست

 
ناصر خان

ناصر خان

کاربر شهروند
Mr
تاریخ ثبت‌نام
18/2/23
نوشته‌ها
1,624
پسندها
1,788
امتیازها
113
مدال ها
6
جنسیت
آقا👨
خواهش میکنم
اسم نان خیتاب یا ختاب هست

بله ختاب میگیم اینو ننم درست میکنه .بعضی وقتا داخل نان گردو میزنن ویا اردرو باشکر وزردچوبه سرخ میکنن میزنن داخلش وای چه مزه داره
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا