طرز تهیه گوش فیل افغانی خوشمزه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
هانا

هانا

کاربر نمونه
تاریخ ثبت‌نام
26/3/23
نوشته‌ها
590
پسندها
626
امتیازها
93
مدال ها
6

مواد لازم برای گوش فیل افغانی برای ۸ نفر ۱۰ نفر ۲۰ نفر ۵۰ نفر​

مقدار مواد گفته شده را با توجه به جدول و همچنین دو تصویر در نظر گرفته شده برای مواد لازم شربت و خمیر مهیا نمایید تا به سراغ دستور تهیه اصلی گوش فیل برویم.با ما همراه باشید.

مواد لازم برای گوشفیل افغانی برای ۲۰ نفر: کافی است مواد زیر را دو و نیم برابر کنید.
مواد لازم برای گوشفیل افغانی برای ۵۰ نفر: کافی است مواد زیر را ۵ برابر کنید.

مواد لازم برای شربت گوشفیل برای ۸ نفر:

مواد لازممقدار لازم
شکر2 لیوان
گلاب1/4 لیوان
هلبه میزان لازم
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
گلوکز1 قاشق غذاخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری
آب لیمو1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای شربت گوش فیل​

مواد لازم گوش فیل

مواد لازم شربت گوش فیل

طرز تهیه شربت گوش فیل​

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کنید.

شکر

به همراه کمی وانیل، هل، زعفران ،آبلیمو و گلاببگذارید روی شعله تا جوش آید و به مدت 10 دقیقه بجوشد سپس گلوکز را اضافه کرده و کمی صبر میکنیم تا قوام یابد.

شربت گوش فیل

سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

شربت


مواد لازم خمیر گوش فیل برای ۸ نفر:​

مواد لازممقدار لازم
تخم مرغ1 عدد
شیرنیم لیوان
آرد2 پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
روغن جامد 2 قاشق غذاخوری
شربت2 قاشق غذاخوری
ماست1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ و شیر و سایر مواد را برای درست کردن خمیر گوش فیل جدا کنید و به سراغ مراحل تهیه خمیر بروید :

خمیر گوش فیل

طرز تهیه خمیر گوش فیل​

تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.

مخلوط تخم مرغ و شیر

سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید.

بکینگ پودر

و در آخر به آرامی آرد را بیفزایید، خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید تا خمیر گوش فیل آماده شود.

افزودن آرد

زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، آرد کافیست. یک تا دو ساعت خمیر را کنار گذارید.

آماده شدن خمیر

سپس با وردنه آن را صاف کنید و لوزی لوزی ببرید.

بریدن خمیر

می توانید وسط لوزی ها را نیز جمع کنید یا همین طور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است، بیندازید.

وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کنید و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز در صافی دیگری انداخته تا شیره های اضافی آن نیز گرفته شود.

در نهایت گوش فیل ها را در ظرف مورد نظر تزیین و سرو نمایید.



نکات تکمیلی در مورد گوش فیل​

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
گوش فیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد . نوش جان ❤️
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,047
امتیازها
113
مدال ها
12

مواد لازم برای گوش فیل​

مقدار مواد گفته شده را با توجه به جدول و همچنین دو تصویر در نظر گرفته شده برای مواد لازم شربت و خمیر مهیا نمایید تا به سراغ دستور تهیه اصلی گوش فیل برویم.

مواد لازممقدار لازم
شکر2 لیوان
گلاب1/4 لیوان
هلبه میزان لازم
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
گلوکز1 قاشق غذاخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری
آب لیمو1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای شربت گوش فیل​

مواد لازم گوش فیل

مواد لازم شربت گوش فیل

طرز تهیه شربت گوش فیل​

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کنید.

شکر

به همراه کمی وانیل، هل، زعفران ،آبلیمو و گلاببگذارید روی شعله تا جوش آید و به مدت 10 دقیقه بجوشد سپس گلوکز را اضافه کرده و کمی صبر میکنیم تا قوام یابد.

شربت گوش فیل

سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

شربت


مواد لازم خمیر گوش فیل​

مواد لازممقدار لازم
تخم مرغ1 عدد
شیرنیم لیوان
آرد2 پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
روغن جامد 2 قاشق غذاخوری
شربت2 قاشق غذاخوری
ماست1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ و شیر و سایر مواد را برای درست کردن خمیر گوش فیل جدا کنید و به سراغ مراحل تهیه خمیر بروید :

خمیر گوش فیل

طرز تهیه خمیر گوش فیل​

تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.

مخلوط تخم مرغ و شیر

سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید.

بکینگ پودر

و در آخر به آرامی آرد را بیفزایید، خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید تا خمیر گوش فیل آماده شود.

افزودن آرد

زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، آرد کافیست. یک تا دو ساعت خمیر را کنار گذارید.

آماده شدن خمیر

سپس با وردنه آن را صاف کنید و لوزی لوزی ببرید.

بریدن خمیر

می توانید وسط لوزی ها را نیز جمع کنید یا همین طور ساده در ظرف گودی که روغن مایعدر آن ریخته و خوب داغ شده است، بیندازید.

وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کنید و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز در صافی دیگری انداخته تا شیره های اضافی آن نیز گرفته شود.

در نهایت گوش فیل ها را در ظرف مورد نظر تزیین و سرو نمایید.



نکات تکمیلی در مورد گوش فیل​

اصفهان هم داره
 
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,047
امتیازها
113
مدال ها
12
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
هانا جانم تاپیکتون عالیه😍
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,870
پسندها
22,619
امتیازها
113
مدال ها
6
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا