Reza
کاربر شهروند
- تاریخ ثبتنام
- 1/7/22
- نوشتهها
- 1,834
- پسندها
- 2,425
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
گوش فیل افغانی یک شیرینی و دسر بسیار مقوی و سالم مناسب برای افطاری و بازیابی انرژی از دست رفته روزه داران و ورزشکاران.
نوش جان.
مواد لازم برای تهیه گوش فیل | |
آرد | ۳ لیوان |
شیر | ۷ الی ۸ ق غ |
روغن برای داخل خمیر | ۵ ق غ |
روغن برای سرخ کردن | به اندازه ای که از سر شیرینی بزند بالا |
وانیل | ۱ ق چ |
بکینگ پودر | ۱ ق غ |
شکر | ۲ق چ |
نمک | ۱ ق چ |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | ۱ ق چ |
هل و پودر شکر | برای تزیین |
طرز تهیه گوش فیل افغانی
مرحله اول
برای تهیه این شیرینی خوشمزه اولین کاری که می کنیم مخلوط کردن آرد و روغن می باشد سپس به این مواد شیر و پس از آن تخم مرغ را اضافه کنید کمی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.مرحله دوم
پس از مخلوط کردن مواد، نوبت به اضافه کردن نمک و شکر و پس از آن وانیل می رسد. دقت داشته باشید که به ترتیب ذکر شده باید مواد را اضافه کنید. مواد و حالا به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست داشته باشید.مرحله سوم
خمیر را برای اینکه جا افتاده شود باید برای مدت زمان ۱۰ دقیقه ورز دهید. ماهیتابه را آماده کنید و مقدار زیادی روغن در آن بریزید، تابه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود.مرحله چهارم
از خمیر چانه های مناسبی جدا کرده و به شکل دلخواه آن را فرم دهید. حالا میتوانید آنها را درون ماهیتابه قرار داده و مشغول سرخ کردن شوید. بعد از گذشت چند ثانیه باید حرارت را کم کنید.مرحله پنجم
دو طرف گوش فیل های افغانی را بخوبی سرخ کنید، حالا از درون روغن خارج کنید و بر روی پارچه تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود، پس از خنک شدن با مقداری پودر هل و پودر شکر شیرینی ها را تزیین کنید.نوش جان.
آخرین ویرایش توسط مدیر: