طرز تهیه گوش فیل افغانی خانگی نازک هراتی بدون ماست ساده و سریع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Reza

Reza

مدیر فنی
Male
مدیر فنی
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
جنسیت
گوش فیل افغانی یک شیرینی و دسر بسیار مقوی و سالم مناسب برای افطاری و بازیابی انرژی از دست رفته روزه داران و ورزشکاران.

مواد لازم برای تهیه گوش فیل
آرد۳ لیوان
شیر۷ الی ۸ ق غ
روغن برای داخل خمیر۵ ق غ
روغن برای سرخ کردنبه اندازه ای که از سر شیرینی بزند بالا
وانیل۱ ق چ
بکینگ پودر۱ ق غ
شکر۲ق چ
نمک۱ ق چ
تخم مرغ۲ عدد
وانیل۱ ق چ
هل و پودر شکربرای تزیین

طرز تهیه گوش فیل افغانی​



مرحله اول​

برای تهیه این شیرینی خوشمزه اولین کاری که می کنیم مخلوط کردن آرد و روغن می باشد سپس به این مواد شیر و پس از آن تخم مرغ را اضافه کنید کمی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.



مرحله دوم​

پس از مخلوط کردن مواد، نوبت به اضافه کردن نمک و شکر و پس از آن وانیل می رسد. دقت داشته باشید که به ترتیب ذکر شده باید مواد را اضافه کنید. مواد و حالا به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست داشته باشید.



مرحله سوم​

خمیر را برای اینکه جا افتاده شود باید برای مدت زمان ۱۰ دقیقه ورز دهید. ماهیتابه را آماده کنید و مقدار زیادی روغن در آن بریزید، تابه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود.



مرحله چهارم​

از خمیر چانه های مناسبی جدا کرده و به شکل دلخواه آن را فرم دهید. حالا میتوانید آنها را درون ماهیتابه قرار داده و مشغول سرخ کردن شوید. بعد از گذشت چند ثانیه باید حرارت را کم کنید.



مرحله پنجم​

دو طرف گوش فیل های افغانی را بخوبی سرخ کنید، حالا از درون روغن خارج کنید و بر روی پارچه تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود، پس از خنک شدن با مقداری پودر هل و پودر شکر شیرینی ها را تزیین کنید.
نوش جان.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا