طرز تهیه لواشک زردآلو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
لواشک زردآلو تازه خانگی ترش و ملس خوشمزه کاملا طبیعی و سالم. بدون استفاده از مواد نگهدارنده و شیمیایی. برای جلوگیری از تلخ شدن لواشک سعی کنید هسته های میوه را قبل از پخت جدا کنید.
مواد لازم برای تهیه لواشک
زردآلو بدون هسته۶۰۰گرم
آبیک لیوان
نمکنصف ق چ
سرکهیک ق چ
شکریک ق غ در صورت تمایل

طرز تهیه لواشک زردآلو​



مرحله اول​

زردآلوها را درون آبکش خالی کنید و پس از شستشو، هسته های میوه را جدا نمایید. تکه های میوه را درون قابلمه بریزید و مقداری به آن آب اضافه کنید و بر روی اجاق گاز قرار دهید تا کاملا پخته و له شوند.



مرحله دوم​

نمک و سرکه را اضافه کنید و صبر کنید تا آماده شوند.حالا زردآلو های پخته شده را درون مخلوط کن بریزید، کمی از آن را مزه کنید اکنون میتوانید نمک و سرکه را کم و زیاد کنید تا به مزه دلخواه خود برسید.



مرحله سوم​

برای خشک کردن سعی کنید از سینی روحی استفاده کنید. کف سینی را با نایلون بپوشانید توجه کنید نیازی به چرب کردن نایلون نیست اما میتوانید کف سینی را مقداری چرب کنید تا نایلون به آن نچسبد.



مرحله چهارم​

سعی کنید ضخامت لواشک را نه خیلی زیاد نه خیلی کم بگیرید و مواد را به اندازه درون سینی خالی کنید. سینی را برای چند روز درون حیاط قرار دهید تا خشک شود. با کاتر در اندازه های دلخواه بریده و درون یخچال نگهداری کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

بالا