میخواهید یک غذای ساده و خوش طعم مجلسی را تهیه کنید ، برای مهمانی های خاص خود آموزش طرز تهیه ته دیگ کاهو را بخوانید و با آن سفره های خود را تزیین نمایید .
مواد لازم برای تهیه ته دیگ | |
کاهو | ۱ عدد |
برنج | به میزان لازم |
طرز تهیه ته دیگ کاهو
مرحله ۱
برای آموزش کامل تهیه ته دیگ کاهو خوشمزه و مجلسی ابتدا باید برنج را بصورت آبکش آماده کنید سپس مشغول آماده کردن برگ های کاهو شوید ، پس از شستشوی کاهو برگ های بزرگ آن را جدا کنید.
مرحله ۲
سپس بوسیله یک قیچی برگ ها را نسبت به قابلمه خود حالت دهید ، نوک آنها را قیچی و ساقه های سفید را کوتاه کنید تا براحتی درون قابلمه جا داده شود .
مرحله ۳
در این مرحله یک ظرف آبجوش آماده کنید و برگ ها را برای اینکه بهتر فرم بگیرند و از حالت ترد و شکنندگی خارج شوند برای ۲ دقیقه درون آب جوش قرار دهید ( مراقب باشید له نشوند ) . اکنون ته قابلمه را چرب کنید و برگ ها را کف آن قرار دهید.
مرحله ۴
اکنون برنج آبکش شده را آرام آرام و بصورت قاشق قاشق روی برگ ها ریخته و با پشت قاشق سفت کنید ، بعد از تمام شدن برنج دم کنی را گذاشته و برای مدت زمان یک ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا آماده شود.