sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
مواد لازم
برگ اسفناج چند برگ
فیله مرغ دو عدد
سماق یا گرد غوره
برنج برای هر نفر یک پیمانه سر خالی
طرز تهیه
فیله مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل مزه دار کنید و چند ساعت بزازید بمونه
میتونید فیله مرغ رو با اب و پیاز هم بزارید بپزه
فیله مرغ مزه دار شده رو سرخ کنید و روش سماق یا گرد غوره و نمک بزنید
اگر میخواین برنجتون قالبی در بیاد از قابلمه های تک نفره استفاده کنید
برنج رو که آبکش کردین ی مقدار زنده بردارین اسفناج خرد شده یا برگ اسفناج رو داخل اب جوش و نمک بمونه ده دیقه که موند درش میاریم و کمی سماق یا گرد غوره میزنیم
کف قابلمه رو روغن ریخته و برگ اسفناج رو میزاریم ی مقدار برنج میریزیم و فیله مرغ رو هم میتونید خرد کنید هم میتونید درسته بزارید
میتونید ی دونه بادمجون یا نصف گوجه رو هم روی فیله بزارید
باقی مونده برنج رو میریزیم و با کف قاشق کمی فشار میدیم تا مواد و برنج بهم بچسن
از زعفران هم میتونید استفاده کنید اگر در دسترس نبود از زردچوبه استفاده کنید
وقتی برنج دم کشید بزارید یکم سرد شه بعد قابلمه رو برگردونید