رسپی پخت ته چین اسفناج.. 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,200
امتیازها
113
مدال ها
18


مواد لازم
برگ اسفناج چند برگ
فیله مرغ دو عدد
سماق یا گرد غوره
برنج برای هر نفر یک پیمانه سر خالی
طرز تهیه
فیله مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل مزه دار کنید و چند ساعت بزازید بمونه

IMG 20230313 134829 356

میتونید فیله مرغ رو با اب و پیاز هم بزارید بپزه

فیله مرغ مزه دار شده رو سرخ کنید و روش سماق یا گرد غوره و نمک بزنید
اگر میخواین برنجتون قالبی در بیاد از قابلمه های تک نفره استفاده کنید
برنج رو که آبکش کردین ی مقدار زنده بردارین اسفناج خرد شده یا برگ اسفناج رو داخل اب جوش و نمک بمونه ده دیقه که موند درش میاریم و کمی سماق یا گرد غوره میزنیم
کف قابلمه رو روغن ریخته و برگ اسفناج رو میزاریم ی مقدار برنج میریزیم و فیله مرغ رو هم میتونید خرد کنید هم میتونید درسته بزارید
میتونید ی دونه بادمجون یا نصف گوجه رو هم روی فیله بزارید
باقی مونده برنج رو میریزیم و با کف قاشق کمی فشار میدیم تا مواد و برنج بهم بچسن
از زعفران هم میتونید استفاده کنید اگر در دسترس نبود از زردچوبه استفاده کنید
وقتی برنج دم کشید بزارید یکم سرد شه بعد قابلمه رو برگردونید
 

موضوعات مشابه

اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
103
اعتصامی
اعتصامی
فرشتهm71
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
44
اعتصامی
اعتصامی
یکی یدونه
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
127
یکی یدونه
یکی یدونه
فرشتهm71
2
پاسخ‌ها
18
بازدیدها
148
اعتصامی
اعتصامی
بالا