sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
در بخش آشپزی سایت وطن وی، خدمت شما دوستان عزیز دستور پخت شركسيه مصری را ارائه می دهیم، لطفا با ما همراه باشید.
غذای شركسيه یکی از معروف ترین غذاهای مصری است که عمدتاً از مرغ، گردو و نان تشکیل شده است، پیشنهاد می کنیم این غذا را برای ماه رمضان درست کنید شركسيه مرغ با برنج است را به صورت مرحله به مرحله با تصاویر به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
400 گرم سینه مرغ. دو پیمانه آب. 3 برش نان. 100 گرم گردو. یک و نیم پیمانه آب مرغ. یک حبه سیر رنده شده. قاشق کوچک نمک. نصف قاشق چایخوری گشنیز. ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه. نصف قاشق چایخوری پاپریکا.
مواد تشکیل دهنده چالو سفید
یک پیمانه برنج یک عدد هل. یک چهارم قاشق چایخوری نمک. یک پیمانه آب.
طرز تهیه
60 دقیقه
مرغ را بجوشانید
مرغ را در قابلمه ای پر از آب روی حرارت متوسط به مدت 20 دقیقه بجوشانید سپس آن را خوب آبکش کنید و آب در حال جوش را نگه دارید.
گردوها را در غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا خرد شوند.
مرغ را در یک کاسه بزرگ به ورقه های نازک برش دهید، سپس گردوی آسیاب شده، نان، سیر، نمک، گشنیز، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط شوند.
برنج را با آب و هل و نمک در قابلمه ای متوسط روی حرارت ملایم بپزید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید و 15 دقیقه بپزید.
برنج را در ظرف سرو بریزید، مخلوط مرغ را روی آن قرار دهید و مستقیم سرو کنید، به دلخواه تزئین کنید، می توانید آن را در دو ظرف جداگانه سرو کنید
غذای شركسيه یکی از معروف ترین غذاهای مصری است که عمدتاً از مرغ، گردو و نان تشکیل شده است، پیشنهاد می کنیم این غذا را برای ماه رمضان درست کنید شركسيه مرغ با برنج است را به صورت مرحله به مرحله با تصاویر به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
400 گرم سینه مرغ. دو پیمانه آب. 3 برش نان. 100 گرم گردو. یک و نیم پیمانه آب مرغ. یک حبه سیر رنده شده. قاشق کوچک نمک. نصف قاشق چایخوری گشنیز. ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه. نصف قاشق چایخوری پاپریکا.
مواد تشکیل دهنده چالو سفید
یک پیمانه برنج یک عدد هل. یک چهارم قاشق چایخوری نمک. یک پیمانه آب.
طرز تهیه
60 دقیقه
مرغ را بجوشانید
مرغ را در قابلمه ای پر از آب روی حرارت متوسط به مدت 20 دقیقه بجوشانید سپس آن را خوب آبکش کنید و آب در حال جوش را نگه دارید.
گردوها را در غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا خرد شوند.
مرغ را در یک کاسه بزرگ به ورقه های نازک برش دهید، سپس گردوی آسیاب شده، نان، سیر، نمک، گشنیز، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط شوند.
برنج را با آب و هل و نمک در قابلمه ای متوسط روی حرارت ملایم بپزید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید و 15 دقیقه بپزید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: