اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,981
- پسندها
- 22,644
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
مرغ به آرامی در فر یا آرام پز پخته می شدند و باعث می شد گوشت آبدار و لطیفی به دست آید که نیازی به مراقبت زیادی نداشت. در این مورد مرغ یک انتخاب ایده آل است. نه تنها بسیار همه کاره و خوشمزه است، بلکه این دستور به این معنی است که شما فقط کمی آماده سازی کنید و اجازه دهید فر بقیه کار را انجام دهد.
کره بدون نمک (زمانی که برند مورد علاقه شما در فروش است آن را به صورت عمده تهیه کنید و به سادگی کره را فریز کنید تا در تمام طول سال از آن استفاده کنید)
مواد اولیه
- مرغ کامل 4 پوندی
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 1 عدد لیمو، آب گرفته و رنده شده
- 1 ½ لیمو، ربع شده
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 شاخه رزماری، خرد شده
- 2 شاخه رزماری، کامل
- 3 قاشق غذاخوری جعفری، خرد شده
- 3 حبه سیر، خرد شده
- 1 پیاز سیر، از وسط نصف کنید
اختیاری
- 1 عدد پیاز کوچک
- 2 ساقه کرفس
طرز تهیه مرغ سوخاری با کره و سیر
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنیدبا برداشتن گردن و سنگدان از داخل مرغ شروع کنید و خوب آبکشی کنید و سپس خشک کنید.
کره را در یک کاسه کوچک ذوب کنید؛
در یک کاسه کوچک، کره ذوب شده، روغن زیتون، سیر ریز شده، آب لیمو، پوست لیمو، جعفری و رزماری را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
قسمت بیرونی مرغ را با نمک و فلفل بپاشید، سپس مخلوط کره را با قلم مو روی سطح مرغ بمالید و مخلوط کره را زیر پوست اضافه کنید.
سرهای نصف شده سیر، لیموی ورقه شده و یک شاخه رزماری را داخل حفره مرغ بریزید، سپس پاها را با ریسمان آشپزخانه به هم ببندید.
مرغ کامل در دمای 400 درجه فارنهایت را در یک ظرف پخت قرار دهید و به مدت 45 دقیقه پخته شود.
مرغ را از فر بیرون بیاورید سپس رزماری اضافه کنید و نیمی از یک لیموترش را روی مرغ بمالید. مرغ را با فویل آلومینیومی بپوشانید و 35 دقیقه دیگر تفت دهید. یا تا زمانی که دمای داخلی به 165 درجه فارنهایت برسد.
قبل از برش دادن اجازه دهید مرغ ده دقیقه استراحت کند تا سرو شود.
🍽️ نکات
برای این غذا می توانید به جای جعفری و رزماری از هر سبزی ترجیحی استفاده کنید. از چیزهایی که در دست دارید یا خانوادهتان ترجیح میدهند استفاده کنید.