اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 23,395
- پسندها
- 22,659
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
مواد اولیه برای 4 نفر
دال عدس (عدس قرمز)2 پیمانه
سیر رنده شده2 قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ1 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
ادویه یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز1 قاشق سوپ خوری
تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
اول دال عدس رو می ریزیم تو قابلمه بعد مدام کف روی دال عدس رو میگریم وقتی دیگه کف تمام شد تویه ماهیتابه پیاز و سیر و رب رو تفت می دیم و به غذا اضافه میکرد چند حبه سیر سرخ نشده هم همینجوری به دل خواه تو غذا اضافه می کنیم
خیلی خوشمزه میشه
با نان یا برنج سرو کنید نوش جان🌹
🔹نکات
اگر دوست دارید سیب زمینی نگینی به خورش اضافه کنید.
می تونید چند تکه سینه مرغ یا گوشت چرخ کرده پخته رو به خورش اضافه کنید
دال عدس سریع ته می گیره و می سوزه.بنا براین باید مدام همش بزنید.
مقدار فلفل غذا رو بنا به ذائقه خودتون می تونید کم و زیاد کنید. اما مزه اصلی دال عدس به تند بودن آن است.
آخرین ویرایش توسط مدیر: