🪔رسپی خورش دال عدس جنوبی تند و خوشمزه/برای 4 نفر

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,069
پسندها
22,661
امتیازها
113
مدال ها
6
1 min 1 1 768x512
خورش دال عدس برای ما جنوبی‌ها مثل خورش خوشمزه باقالی قاتوق برای شمالی‌هاست
مواد اولیه برای 4 نفر
دال عدس (عدس قرمز)2 پیمانه
سیر رنده شده2 قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ1 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
ادویه یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز1 قاشق سوپ خوری
تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
اول دال عدس رو می ریزیم تو قابلمه بعد مدام کف روی دال عدس رو میگریم وقتی دیگه کف تمام شد تویه ماهیتابه پیاز و سیر و رب رو تفت می دیم و به غذا اضافه میکرد چند حبه سیر سرخ نشده هم همینجوری به دل خواه تو غذا اضافه می کنیم
خیلی خوشمزه میشه
با نان یا برنج سرو کنید نوش جان🌹

🔹نکات
اگر دوست دارید سیب زمینی نگینی به خورش اضافه کنید.
می تونید چند تکه سینه مرغ یا گوشت چرخ کرده پخته رو به خورش اضافه کنید

دال عدس سریع ته می گیره و می سوزه.بنا براین باید مدام همش بزنید.

مقدار فلفل غذا رو بنا به ذائقه خودتون می تونید کم و زیاد کنید. اما مزه اصلی دال عدس به تند بودن آن است.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,069
پسندها
22,661
امتیازها
113
مدال ها
6
@یه دل شکسته جانم بیا تاپیک زدم
 
آ

آسمان ابری

کاربر نمونه
تاریخ ثبت‌نام
10/1/23
نوشته‌ها
621
پسندها
591
امتیازها
93
مدال ها
9
ممنون🥰
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,069
پسندها
22,661
امتیازها
113
مدال ها
6
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,069
پسندها
22,661
امتیازها
113
مدال ها
6
@ساقی سلام جناب وقت بخیر
فرموده بودید دستور غذای تند جنوبی که ماهی نداشته باشه و آسان باشه رو تاپیک بزنیم
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,069
پسندها
22,661
امتیازها
113
مدال ها
6
@هلنم بیا بره بورم
دستور غذای آسون
 
گلسا

گلسا

کاربر شهروند
Ms
تاریخ ثبت‌نام
7/4/23
نوشته‌ها
1,417
پسندها
1,107
امتیازها
113
مدال ها
11
جنسیت
خانم👩
ما به
مشاهده فایل‌پیوست 18543خورش دال عدس برای ما جنوبی‌ها مثل خورش خوشمزه باقالی قاتوق برای شمالی‌هاست
مواد اولیه برای 4 نفر
دال عدس (عدس قرمز)2 پیمانه
سیر رنده شده2 قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ1 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
ادویه یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز1 قاشق سوپ خوری
تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
اول دال عدس رو می ریزیم تو قابلمه بعد مدام کف روی دال عدس رو میگریم وقتی دیگه کف تمام شد تویه ماهیتابه پیاز و سیر و رب رو تفت می دیم و به غذا اضافه میکرد چند حبه سیر سرخ نشده هم همینجوری به دل خواه تو غذا اضافه می کنیم
خیلی خوشمزه میشه
با نان یا برنج سرو کنید نوش جان

🔹نکات اگر دوست دارید سیب زمینی نگینی به خورشت اضافه کنید.
می تونید چند تکه سینه مرغ یا گوشت چرخ کرده پخته رو به خورشت اضافه کنید

دال عدس سریع ته می گیره و می سوزه.بنا براین باید مدام همش بزنید.

میزان فلفل غذا را بنا به ذائقه خودتون می تونید کم و زیاد کنید. اما مزه اصلی دال عدس به تند بودن آن است.
این میگیم عدسی
با نون میخوریم
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,069
پسندها
22,661
امتیازها
113
مدال ها
6
ما به

این میگیم عدسی
با نون میخوریم
نوش جان
ما بیشتر با برنج می خوریم
توی نت سرچ کردم دستورش از سمت هندوستان آمده برای ما جنوبی ها
هندی ها به حبوبات کلا میگن دال
اون یکی عدس(سبز) رو میگیم عدسی
گاهی درست می کنیم کنار حلیم سرو می کنیم
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: گلسا
گلسا

گلسا

کاربر شهروند
Ms
تاریخ ثبت‌نام
7/4/23
نوشته‌ها
1,417
پسندها
1,107
امتیازها
113
مدال ها
11
جنسیت
خانم👩
ما به
مشاهده فایل‌پیوست 18543خورش دال عدس برای ما جنوبی‌ها مثل خورش خوشمزه باقالی قاتوق برای شمالی‌هاست
مواد اولیه برای 4 نفر
دال عدس (عدس قرمز)2 پیمانه
سیر رنده شده2 قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ1 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
ادویه یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز1 قاشق سوپ خوری
تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
اول دال عدس رو می ریزیم تو قابلمه بعد مدام کف روی دال عدس رو میگریم وقتی دیگه کف تمام شد تویه ماهیتابه پیاز و سیر و رب رو تفت می دیم و به غذا اضافه میکرد چند حبه سیر سرخ نشده هم همینجوری به دل خواه تو غذا اضافه می کنیم
خیلی خوشمزه میشه
با نان یا برنج سرو کنید نوش جان

🔹نکات اگر دوست دارید سیب زمینی نگینی به خورشت اضافه کنید.
می تونید چند تکه سینه مرغ یا گوشت چرخ کرده پخته رو به خورشت اضافه کنید

دال عدس سریع ته می گیره و می سوزه.بنا براین باید مدام همش بزنید.

میزان فلفل غذا را بنا به ذائقه خودتون می تونید کم و زیاد کنید. اما مزه اصلی دال عدس به تند بودن آن است.
این میگیم عدسی
با نون م
نوش جان
ما بیشتر با برنج می خوریم
توی نت سرچ کردم دستورش از سمت هندوستان آمده برای ما جنوبی ها
هندی ها به حبوبات کلا میگن دال
اون یکی عدس(سبز) رو میگیم عدسی
گاهی درست می کنیم کنار حلیم سرو می کنیم
جنوبی هستی گل
عدسی با حلیم
نوش جان

مثل حلیم با قیمه مشهدی ها😁🌹
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,069
پسندها
22,661
امتیازها
113
مدال ها
6
ما به

این میگیم عدسی
با نون م

جنوبی هستی گل
عدسی با حلیم
نوش جان

مثل حلیم با قیمه مشهدی ها😁🌹
ممنون
بله جانم ممنونم
اینجا حلیم فروشی ها عدسی و حلیم کنار هم می فروشن
مثل شله مشهدی زیاد مرسوم نیست
ولی خوب دوستاندارن خودش رو داره
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا