اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 23,008
- پسندها
- 22,650
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
ترکیب طعم هلو و میوه شور را دوست خواهید داشت. این بستنی های خانگی کمی شیرین، کمی ترش و کاملا با طراوت هستند
▢2 هلو بزرگ ، (حدود 12 اونس)
▢2/3 فنجان پوره میوه شور ،
▢1/3 فنجان شکر گرانول ، یا بیشتر برای طعم دادن
▢12 اونس شکلات نیمه شیرین ، ریز خرد شده
▢1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
▢1/4 فنجان پسته ، ریز خرد شده
هلوها را خوب بشویید سپس از وسط نصف کنید و هسته ها را جدا کنید. هلوها را در یک غذاساز بزرگ بریزید و در فواصل کوتاه بپزید تا هلوها به تکه های درشت تبدیل شوند.
1/2 پیمانه از هلوها را بردارید و پوره میوه شور و شکر را به هلوهای باقیمانده در غذاساز اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مخلوط را بچشید و در صورت تمایل شکر اضافی اضافه کنید. (میزان شکری که نیاز دارید بستگی به ذائقه و شیرینی هلوهایتان دارد.) هلوهای تکه تکه را دوباره به پوره هلو اضافه کنید و آن را هم بزنید.
مخلوط بستنی را در قالب های خود بریزید و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا زمانی که بستنی ها شروع به سفت شدن کنند. چوب های بستنی را داخل هر قالب فرو کنید و 2 تا 3 ساعت دیگر در فریزر قرار دهید تا کاملا منجمد شود.
اگر میخواهید روی آنها را با شکلات بپوشانید، شکلات ریز خرد شده و روغن نارگیل را در یک کاسه ترکیب کنید و آن را در مایکروویو ذوب کنید و بعد از هر 30 ثانیه هم بزنید تا داغ نشود. شکلات باید آزادانه جریان داشته باشد و نسبتاً نازک باشد - اگر هنوز غلیظ و تیره به نظر می رسد، روغن نارگیل بیشتری اضافه کنید، هر بار یک قاشق کوچک تا زمانی که رقیق شود.
بستنی ها را از قالب خارج کنید. یکی را روی کاسه شکلات نگه دارید و با یک قاشق بزرگ شکلات را روی بستنی بریزید و در حین ریختن آن را بچرخانید تا همه چیز پوشانده شود. در حالی که شکلات هنوز خیس است، بلافاصله یک پیمانه بزرگ از پسته خرد شده را روی آن بپاشید. این کار را با بقیه بستنی ها تکرار کنید، تا زمانی که همه آنها با شکلات آغشته شوند. بلافاصله سرو کنید، یا تا زمانی که آماده سرو شوید، در فریز نگه دارید.
🔹یادداشت های دستور غذا
من همیشه وقتی این پاپ ها را درست می کنم، پوست هلوهایم را رها می کنم - به هر حال آنها کمی درشت هستند، بنابراین کمی بافت اضافی برایم مهم نیست، و لکه های رنگی را هم دوست دارم. اگر میخواهید هلو ها یک دست باشد ، پوستهای هلو را با جوشاندن یک قابلمه بزرگ آب جدا کنید و یک X از پوست ته هر هلو ببرید. هلوها را به مدت 1 دقیقه در آب بریزید سپس آبکش کنید و کمی خنک کنید. اکنون پوست ها باید درست از بین بروند و شما آماده درست کردن بستنی ها هستید. از این دستور 8 عدد بستنی کوچک (1/4 فنجان) بدست می آید.
نکات اندازه گیری
دستور العمل های ما با استفاده از اندازه گیری وزن تهیه شده اند، و ما به شدت توصیه می کنیم در صورت امکان از ترازو آشپزخانه برای پخت استفاده کنید. با این حال، اگر ترجیح می دهید از فنجان استفاده کنید، اندازه گیری حجم نیز ارائه می شود. لطفاً توجه داشته باشید: ضرب المثل "8 اونس = 1 فنجان" هنگام صحبت در مورد وزن درست نیست، بنابراین اگر اندازه گیری ها با این فرمول مطابقت ندارند نگران نباشید.