راز خوشمزه تر شدن سوپ شیر
این ها که میگم و انجام بدی سوپ شیرکه درست کنی خیلی خوش طعم میشه حتما حدود شش ساعت جو را در آب گرم بخیسانید آبی که جو را در آن خیساندهاید بهطور کامل دور بریزید،افزودن این آب به سوپ باعث ترششدن آن میشود. برای داشتن یک سوپ سفید و جذاب از هیچ ادویهای استفاده نکنید
حتما شیر را بجوشونید و بعد به سوپ اضافه کنید وگرنه میبره، اگه سوپ شیر را با آبلیمو دوست دارید موقع سرو بهش اضافه کنید چون آبلیمو باعث بریده شدن شیر میشه
بعد از اضافه کردن خامه سوپ اصلا نباید بجوشه وگرنه خامه میبره.