sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
آشپزی ما ایرانیان با دیگر کشورها تفاوتهای زیادی دارد. تنوع غذایی در فرهنگ ایرانی بالا است و از مواد مختلفی برای ساخت و ترکیب غذا استفاده شده است. این تنوع زیاد باعث شد تا اشتباهاتی خاص در پخت و نگهداری غذای ایرانی رخ دهد که سلامتی ما را به خطر میاندازد.
در بیشتر کشورهای دنیا آشپزی به معنی ترکیب چند ماده و قرار دادن آنها در کنار هم است. استیکها و خوراکهایی که در رستورانهای بینالمللی پخت میشود از نظر اغلب ما ایرانیان یک غذا به حساب نمیآید. در واقع سلیقه ما به صورتی است که دوست داریم مواد غذایی زیادی در پخت غذا استفاده شود. سادگی جایی در آشپزی ایرانی ندارد و جای خودش را به تنوع در پخت داده است.
نمک؛ قاتل دوست داشتنی
مصرف نمک در ایران ۲ تا ۳ برابر استاندارد جهانی است. در واقع ما ایرانیها پس از چند کشور عربی، در رده بالای بیشترین مصرف نمک در آشپزی قرار داریم. مصرف بالای نمک از عوامل اصلی ابتلا به فشارخون بالا است که ارتباطی مستقیم با بیماریهای قلبی، دیابت، سرطانها، بیماریهای گوارشی و بیماریهای کلیه دارد.
یکی دیگر از رفتارهای اشتباه ما ایرانیان در زمینه آشپزی، قرار دادن وسیلهای به نام نمک دان بر روی سفره است. یعنی ما در مصرف نمک حتی به آشپز هم اعتماد نداریم و با اضافه کردن این قاتل کوچک به سفره غذا مطمئن میشویم که خیلی زودتر به فشارخون مبتلا شویم!
در بیشتر کشورهای دنیا آشپزی به معنی ترکیب چند ماده و قرار دادن آنها در کنار هم است. استیکها و خوراکهایی که در رستورانهای بینالمللی پخت میشود از نظر اغلب ما ایرانیان یک غذا به حساب نمیآید. در واقع سلیقه ما به صورتی است که دوست داریم مواد غذایی زیادی در پخت غذا استفاده شود. سادگی جایی در آشپزی ایرانی ندارد و جای خودش را به تنوع در پخت داده است.
نمک؛ قاتل دوست داشتنی
مصرف نمک در ایران ۲ تا ۳ برابر استاندارد جهانی است. در واقع ما ایرانیها پس از چند کشور عربی، در رده بالای بیشترین مصرف نمک در آشپزی قرار داریم. مصرف بالای نمک از عوامل اصلی ابتلا به فشارخون بالا است که ارتباطی مستقیم با بیماریهای قلبی، دیابت، سرطانها، بیماریهای گوارشی و بیماریهای کلیه دارد.
یکی دیگر از رفتارهای اشتباه ما ایرانیان در زمینه آشپزی، قرار دادن وسیلهای به نام نمک دان بر روی سفره است. یعنی ما در مصرف نمک حتی به آشپز هم اعتماد نداریم و با اضافه کردن این قاتل کوچک به سفره غذا مطمئن میشویم که خیلی زودتر به فشارخون مبتلا شویم!