طرز پخت کبسه مرغ عربی 🔴 [نکات طلایی]

sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
برای شما دوستان عزیز دستور تهیه کبسه مرغ را آورده ایم، کبسه مرغ یکی از خوش طعم ترین و محبوب غذاهای خلیجی عربی است و میان عربها طرفداران خاص خودش را داراست. در ادامه با وطن وی همراه باشید
طرز تهیه کبسه مرغ به روش سر آشپز پاپیون,
دستور پخت کبسه مرغ چطوریه,

مواد لازم برای پخت کبسه مرغ
مرغ را برش داده تمیز شده
2 حبه سیر تازه
1 عدد پیاز متوسط خورد شده
3 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
یک قاشق چای خوری زیره
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری ادویه مخصوص کبسه
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 پیمانه برنج باسماتی
یک چهارم پیمانه کشمش پلویی
آجیل تفت داده شده برای تزئین روی پلو
دل به خواه برای افرادی که غذای تند دوست دارند:
فلفل سبز تند به میزان دلخواه
فلفل قرمز تند به میزان دلخواه
نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه کبسه
در یک قابلمه بزرگ روغن را بريزيد تا داغ شود ، پس از آن پیازها و بعد سیر و فلفل تند را به مدت دو دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید

در مرحله بعد قطعه های مرغ را به قابلمه اضافه کنید و دقت کنید همه قسمت های مرغ را به خوبی سرخ شود و پوست مرغ ها خوش رنگ و طلایی شود.

بعد از آن نمک و تمام ادویه ها را به و سس گوجه فرنگی را بیفزاید و تقریبا 5 دقیقه با هم تفت دهید تا مرغ طعم و عطر ادویه ها را به خود بگیرد و مزه ها به خورد مرغ برود

آب گرم را به غذا اضافه نمایید و مرغ را حدودا 45 دقیقه بگذارید تا کاملا پخته شود.

اکنون برنج را به غذا اضافه نمایید و اجازه دهید خوب پخته شود بعد از آن حرارت اجاق‌گاز را ملایم نمایید و حدودا نیم ساعت در قابلمه را بگذارید تا دم بکشد.

این غذا را می توان با دور چین های مختلفی از قبیل سالاد ترش میل نمایید ، بدين صورت که ترشی سالاد با کبسه ترکیب می شود، یا می توانید کبسه را با سس سیر میل نمایید که با کبسه مرغ بسیار لذیذ اشت، و یا می توانید غذا را به تنهایی و بدون سالاد میل کنید. اندکی سس تند برای افرادی که قصد دارند تندی غذا بیشتر باشد
نکته :برای تزئین از کشمش و آجیل سرخ شده استفاده نمایید.
Kabse morgh
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

موضوعات مشابه

بالا