طرز تهیه کیک اسفنجی برای ۶ نفر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
طرز تهیه کیک اسفنجی برای ۶ نفر با ذکر همه و نکات مهم و میزان مواد لازم برای پخت کیک خانگی خوشمزه و مجلسی. همیشه سعی کنید برای پخت کیک از یک وانیل با کیفیت و درجه یک استفاده کنیم تا کیک شما خوشمزه باشد و به خوبی پُف کند. لطفا تا پایان با ما همراه باشید.

مواد کیک برای قالب ۱۵
تخم مرغ۸عدد
آرد۲۰۰گرم
شکر۲۰۰گرم
بیکینگ پودر۱,۵قاشق چایخوری
وانیل۱/۲قاشق چایخوری
آب جوش۳۰الی۴۰گرم

طرز تهیه کیک اسفنجی برای ۶ نفر​


مرحله اول​

یکی از نکات مهم این است که مواد اولیه را که برای پخت کیک استفاده می کنید باید با اتاق محل آشپزی شما هم دما باشند. تخم مرغ را شکسته و زرده و سفیده را از هم جدا کنید دقت داشته باشید که کاملاً از هم جدا شوند.


مرحله دوم​

ذره ای از زرده نباید با سفیده قاطی گردد و ظرفی که سفیده تخم مرغ را در آن میریزید باید کاملاً تمیز شده باشد. سفیده های تخم مرغ به صورت جداگانه هم بزنید تا کاملا پف دار شوند به صورتی که از ظرف بیرون نریزد.


مرحله سوم​

به سراغ زرده‌های تخم‌مرغ رفته و آن را با وانیل و شکر مخلوط نمایید تا زمانی که رنگ آن کرم می شود و حالت کشدار پیدا کند سپس آب جوش را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.


مرحله چهارم​

حالا نوبت آن رسیده که سفیده تخم مرغ را طی دو مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کنیم و مواد را آرام آرام مخلوط نمایید.( نیازی نیست مواد کامل با هم مخلوط شوند ). قالب با قطر ۲۵ سانت برای این مواد کافی میباشد.


مرحله پنجم​

کف قالب خود را چرب کنید سپس کاغذ روغنی را در کف قالب قرار دهید حالا مایه کیک رژیمی ساده را درون قالب بریزید. با دست قالب را بلند کرده و برای چند مرحله آن را روی میز کار بکوبید تا عمل هواگیری را انجام دهید.


مرحله ششم​

دستگاه فر باید از قبل پیش گرم شده باشد دمای آن را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب را برای ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید. با خلال دندان بعد از ۳۰ دقیقه میزان پخت کیک را چک کنید.


مرحله هفتم​

پس از اینکه قالب را از درون فر خارج کردید آن را روی توری سیمی به صورت برعکس قرار دهید تا خنک شود حالا به کمک چاقو کیک را از دیواره های قالب به آرامی جدا نمایید ، پس از برگرداندن کاغذ را از ته کیک جدا نمایید.
نوش جان...//
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا