طرز تهیه کنسرو قارچ در منزل با ماندگاری بالا👌

آیسان

آیسان

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
5/4/24
نوشته‌ها
294
پسندها
152
امتیازها
43
مدال ها
1
جنسیت
خانم👩
بسیاری از افراد به علت عمر کوتاه قارچ و فاسد شدن سریع آن برای استفاده از قارچ مشکل دارند.
راه حل تهیه کنسرو قارچ است تا بتوانید مدت زمانی طولانی از آن استفاده کنید.
ما در وطن وی به شما طرز تهیه کنسرو قارچ را آموزش می دهیم.



مواد مورد نیاز کنسرو قارچ
قارچ حدودا ۵۰۰ گرم
آرد ۳ ق غ سر پر
آبلیموترش ۱ ق غ
سرکه سفید ۲ ق غ
آب ۱ لیوان

طرز تهیه کنسرو قارچ

مواد گفته شده رو داخل نایلون قارچ بریزید و حسابی تکون بدید بعد توی ظرف آب خالی کنید یه دست بکشید آبکشی کنید


اگه قارچها ریز بود درسته نگهدارید و اگه درشت بود دو تکه کنید، به آب در حال جوش نمک و سرکه سفید یا آبلیمو ترش اضافه و قارچها رو بریزید بعد از ۴ دقیقه توی آب سرد بریزید و بعد از خنک شدن آبکش کنید.
قارچ رو توی شیشه ای که درب محکمی داره بریزید و آب داخل قابلمه سرد شد روی قارچ بریزید تا شیشه کامل پر شود، درب ظرف رو ببندید و شیشه رو برعکس کنید تا هوای اضافه گرفته شود، بعداز یکساعت داخل یخچال بگذارید.


اگر از قارچ تازه و فریز نشده استفاده کنید، به مدت 6 ماه با خیال راحت می‌توانید از این کنسرو استفاده کنید؛ بدون اینکه نگران فاسد شدن قارچ‌ها باشید
 
بالا