تابان
کاربر شهروند
Ms- تاریخ ثبتنام
- 23/10/23
- نوشتهها
- 1,078
- پسندها
- 310
- امتیازها
- 83
- مدال ها
- 3
- جنسیت
- خانم👩
کِبه، کُپه، کیبه نوعی غذای خاورمیانهای ( عربستانی، عربی ) است، که عربهای اهوازی کشورمان نیز آن را در سفره غذایی خود دارند . در بخش زیر ما قصد داریم، طرز تهیه آسان کپه را به شما آموزش دهیم پس با وطن وی همراه باشید...
مرحله اول: در یک کاسه متوسط، بلغور گندم را بریزید و آب سرد را اضافه کنید. بگذارید 30 دقیقه خیس بخورد.
مرحله دوم: بلغور را در پارچه توری تمیز قرار دهید و خوب فشار دهید تا آب آن کاملاً خارج شود.
مرحله سوم: برای درست کردن مواد پوسته آن مراحل زیر را انجام میدهیم. در یک کاسه متوسط، پیاز درشت خرد شده را با ۵۰۰ گرم گوشت، بلغور خیس خورده، 1 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق چایخوری فلفل مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا مواد با هم حسابی ترکیب شوند.
مرحله چهارم: مخلوط بالا را در یک غذاساز به خوبی چرخ کنید، به طوری که مواد به حالت چسبناک، صاف و خمیری تبدیل شود.
مرحله پنجم: در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا، روغن زیتون و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید و هر از گاهی هم بزنید تا پیازها شفاف شوند، حدود ۲ دقیقه تفت دهید.
مرحله ششم: ۵۰۰ گرم گوشت باقی مانده و آجیل کاج را به ماهیتابه اضافه کنید. گوشت را با قاشق چوبی خرد کنید تا خوب مخلوط شود. فلفل دلمه ای، 1 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل و زیره را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ( درصورت نداشتن آجیل کاج میتوانید از ریختن آن به مواد صرفه نظر کنید )
مرحله هفتم: وقتی گوشت گاو دیگر صورتی نیست، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به مدت زمان 10 دقیقه خنک شود.
مرحله هشتم: دستان خود را مرطوب کنید، سپس مقداری از مخلوط گوشت خام و ریز را به اندازه تخم مرغ بردارید و به شکل توپ در آورید. با استفاده از انگشت اشاره، یک سوراخ در توپ ایجاد کنید و مواد پخته شده در ماهیتابه را که برای پر کردن درست کردید، وسط آن بگذارید. سپس روی آن را فشار دهید تا توپ بسته شود.
توجه: در این دستور 25 کیبه کوچک به دست می آید.
مرحله نهم: آن را به شکل یک توپ در آورید و انتهای آن را فشار دهید.
مرحله دهم: در یک ماهیتابه یا سرخ کن عمیق، 4 فنجان روغن اضافه کنید و روی حرارت 350 درجه فارنهایت حرارت دهید.
مرحله یازدهم: کیبه را به صورت دسته ای سرخ کنید تا قهوه ای طلایی و ترد شود. این کار حدود 5 دقیقه زمان لازم دارد. مراقب باشید که تابه را بیش از حد شلوغ نکنید تا توپ ها به طور یکنواخت بپزند.
دقت بفرمایید : میتوانید به جای بلغور از برنج استفاده نمایید.
آمادگی:85 دقیقه
پختن:5 دقیقه
زمان خیساندن و خنک شدن:40 دقیقه
جمع:2 ساعت 10 دقیقه
بازده:25 عدد کیبه
آخرین ویرایش توسط مدیر: