شاهدخت
👸
پرنسس وطن وی
- تاریخ ثبتنام
- 5/10/22
- نوشتهها
- 7,299
- پسندها
- 10,250
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 16
دستور تهیه چلو گوشت مجلسی برای ۴ نفر
مرحله اول
برای پخت یه چلو گوشت مجلسی برای ۴ نفر در ابتدا باید دو عدد پیاز متوسط را به شکل نگینی خرد کنید. آنگاه پیاز را با مقدار کمی روغن تفت دهید و کاراملی نمایید.
مرحله دوم
یک عدد گردن کامل را بردارید و به کمک قلم مو گوشت آن را به زعفران کاملا آغشته نمائید سپس مقدار کمی فلفل نیز روی سطح گوشت بپاشید.
مرحله سوم
در این مرحله باید گوشت گردن آغشته به زعفران را به همراه پیاز کاراملی شده، به طوری که کاملا سرخ شود تفت دهید.
مرحله چهارم
حالا باید ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در روغن یا دنبه چرخکرده تفت دهید. سپس به مقدار مورد نیاز آب روی گوشت بریزید.
مرحله پنجم
به مقدار کافی و مورد نیاز چند عدد برگ بو و چوب دارچین نیز در اطراف گوشت بریزید و آنگاه اجازه دهید با حرارت ملایم شعله به مدت 3 الی 4 ساعت خوب بپزد.
مرحله ششم
اگر شما دوست داشته باشید، میتوانید چند حبه سیر ، کرفس، فلفل دلمهای و هویج در آب برای معطر کردن بهتر خوراک مورد نظرتان بریزید.
مرحله هفتم
در اواسط پخت به مقدار کافی نمک به آب خوراک گوشت خود اضافه نمایید. لازم به ذکر است از ریختن نمک بر روی گوشت پرهیز نمایید.
مرحله هشتم
در انتهای پخت برای معطر شدن غذا و رنگ هرچه بهتر هرچه بیشتر خوراک گوشت میتوانید، مقداری زعفران به آن اضافه نمایید.
مرحله نهم
در آخر هنگامی که خوراک کاملا پخته شد و یک لیوان از آب در قابلمه ماند، تمامی چوب دارچینها و برگ بوها را از آن خارج نمایید و لیموترش تازه را به ان اضافه کنید.
سایر نکات قابل توجه
● زمان تهیه ۵۰ دقیقه
● رمان پخت ۱۸۰ دقیقه
● مواد را میتوانید در داخل زودپز بریزید و بپزید. انگاه زمان پخت لازم برای خوراک مورد نظر یک ساعت و نیم میباشد.
مواد لازم | مقدار |
---|---|
گوشت گردن گوسفندی | یک عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
برگ بو | به مقدار لازم |
چوب دارچین | به مقدار دلخواه |
فلفل | به مقدار دلخواه |
نمک | به مقدار لازم |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
مرحله اول
برای پخت یه چلو گوشت مجلسی برای ۴ نفر در ابتدا باید دو عدد پیاز متوسط را به شکل نگینی خرد کنید. آنگاه پیاز را با مقدار کمی روغن تفت دهید و کاراملی نمایید.
مرحله دوم
یک عدد گردن کامل را بردارید و به کمک قلم مو گوشت آن را به زعفران کاملا آغشته نمائید سپس مقدار کمی فلفل نیز روی سطح گوشت بپاشید.
مرحله سوم
در این مرحله باید گوشت گردن آغشته به زعفران را به همراه پیاز کاراملی شده، به طوری که کاملا سرخ شود تفت دهید.
مرحله چهارم
حالا باید ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در روغن یا دنبه چرخکرده تفت دهید. سپس به مقدار مورد نیاز آب روی گوشت بریزید.
مرحله پنجم
به مقدار کافی و مورد نیاز چند عدد برگ بو و چوب دارچین نیز در اطراف گوشت بریزید و آنگاه اجازه دهید با حرارت ملایم شعله به مدت 3 الی 4 ساعت خوب بپزد.
مرحله ششم
اگر شما دوست داشته باشید، میتوانید چند حبه سیر ، کرفس، فلفل دلمهای و هویج در آب برای معطر کردن بهتر خوراک مورد نظرتان بریزید.
مرحله هفتم
در اواسط پخت به مقدار کافی نمک به آب خوراک گوشت خود اضافه نمایید. لازم به ذکر است از ریختن نمک بر روی گوشت پرهیز نمایید.
مرحله هشتم
در انتهای پخت برای معطر شدن غذا و رنگ هرچه بهتر هرچه بیشتر خوراک گوشت میتوانید، مقداری زعفران به آن اضافه نمایید.
مرحله نهم
در آخر هنگامی که خوراک کاملا پخته شد و یک لیوان از آب در قابلمه ماند، تمامی چوب دارچینها و برگ بوها را از آن خارج نمایید و لیموترش تازه را به ان اضافه کنید.
سایر نکات قابل توجه
● زمان تهیه ۵۰ دقیقه
● رمان پخت ۱۸۰ دقیقه
● مواد را میتوانید در داخل زودپز بریزید و بپزید. انگاه زمان پخت لازم برای خوراک مورد نظر یک ساعت و نیم میباشد.
آخرین ویرایش توسط مدیر: