طرز تهیه پلو میگو سوخاری با سس گوجه🦋

sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
IMG 20230130 192050 160

در بخش آشپزی سایت وطن وی برای شما عزیزان دستور پخت پلو میگو سوخاری با سس گوجه را ارائه می دهیم لطفا با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴نفر:
میگو:۴۰۰ گرم
تخم مرغ:۱ عدد
برگ بو:۱ عدد
پیاز:۱عدد
پودر سوخاری:۱ پیمانه
زعفران دم کرده:۱ق غ
آب لیمو ترش تازه:۳ ق غ
روغن مایع و نمک: به مقدار کافی
فلفل سیاه و پاپریکا:به مقدار لازم
در ابتدای کار یک برش کوچک پشت میگوها ایجاد کرده، سپس رگ های سیاه را از آنها جدا می کنیم.در ادامه میگوها را می شوییم و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش کاملاً خارج شود.زمانی که میگوها کاملاً خشک شدند ، آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم .در ادامه پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم،سپس به همراه برگ بو، آب لیمو ترش تازه، پودر سیر و مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا درون کاسه می ریزیم. حالا میگوها را ماساژ می دهیم تا به مواد طعم دهنده آغشته شوند.در ادامه روی میگوها را با در پوش پوشانده، سپس اجازه می دهیم به مدت دو تا چهار ساعت درون یخچال استراحت کنند تا مزه ها به خورد هم بروند.پس از اتمام رسیدن زمان استراحت میگوها ، آنها را از یخچال خارج می کنیم ، در ادامه تخم مرغ و زعفران را درون یک کاسه مناسب اضافه کرده و هم می زنیم تا بافت آن از لختگی خارج شود.سپس یک میگو را ابتدا درون آرد سفید قرار می دهیم ،زمانی که آرد سفید سطح میگو را پوشش داد ، آنرا خارج کرده.سپس درون کاسه حاوی تخم مرغ آغشته کرده و آنرا درون پودر سوخاری مچ کند.در ادامه به همین ترتیب میگوها را آماده برای سرخ کردن می کنیم.حالا یک ماهیتابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده، سپس به اندازه ای که میگوها درون آن شناور بمانند روغن مایع اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.پس از داغ شدن روغن ،میگوها را با چنگال یا چوب کباب حسینی فرو در روغن می کنیم و میگذاریم کاملا سرخ شود.(من در این مرحله وقت میگذارم و میگوها را تک تک سرخ می کنم تا کیفیتشان بهتر باشد.امکان دارد سایز بعضی میگوها باهم تفاوت داشته باشد و اگر همزمان همه را باهم در روغن بریزیم یکی زودتر سرخ شود و یکی دیرتر و بعضی هاشون هم به حالت سوختگی برسد).زمانی که میگوها کاملاً سرخ شدند آنها را روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم. واجازه می دهیم روغن اضافی میگوها جذب دستمال شود.سپس رب یا گوجه میکس شده را با کمی زعفران و آب لیمو ترش تازه مخلوط می کنیم و کمی تفت می دهیم و بعد میگوها را به تابه اضافه می کنیم و میگوها را خوب به سس آغشته می کنیم.
برنجمان را هم به روش چلو کش درست می کنیم و سپس با سلیقه ی خودمان میگوها را با برنج سرو می کنیم. پلو میگو با ترشی یا سالاد شیرازی بسیار خوشمزه است. انشاالله این غذا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا