طرز تهیه پای توت فرنگی ساده خانگی، مدت زمان مورد نیاز برای پخت پای توت فرنگی تقریباً ۵۰ دقیقه میباشد. ای میان وعده سالم بدون مواد نگهدارنده میباشد و مصرف آن برای کودکان میتواند جذاب و دلنشین باشد.
مواد لازم برای تهیه پای میوه ای | |
آرد | ۱/۵پیمانه |
نشاسته ذرت | ۲ق غ |
شیر | نصف پیمانه |
روغن | نصف پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ق چ |
وانیل | ۱/۲ق چ |
توت فرنگی | تقریبا۱۰۰گرم |
طرز تهیه پای توت فرنگی
مرحله اول
برای تهیه این عصرانه خوشمزه ابتدا باید به سراغ تخممرغ رفته و آن را باشکر و وانیل مخلوط کنید، سپس این مواد را با همزن دستی یا برقی مخلوط کنید تا زمانی که کرم رنگ و کشدار شوند.
مرحله دوم
حالا به مایع شیر و روغن را اضافه کنید و در حد یکدست شدن مواد را مخلوط کنید. مایه را کنار بگذارید و آرد را با نشاسته ذرت و بیکینگ پودر مخلوط کنید، حالا آرد را برای سه مرحله الک کنید تا سبک شود.
مرحله سوم
آرد را کنار قرار دهید و بر روی
توت فرنگی ها دو قاشق شکر بپاشید و ظرفش را کنار بگذارید. سفیده های تخم مرغ را با هم زن بزنید تا زمانی که پف دار شود، بصورتی که اگر ظرف را برعکس کردید نریزد.
مرحله چهارم
حالا آرام آرام تمام مواد را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و مایه را با لیسک بصورت دورانی و در یک جهت هم بزنید، در پایان آرد را آهسته آهسته به مایه اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله پنجم
قالب های مورد نظر را آماده کنید و پس از اینکه آن ها را چرب کردید مایه را درون قالب بریزید و حالا قالب را درون فر از قبل پیش گرم شده قرار دهید دما را بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، برای ۳۰ دقیقه. نوش جان.