طرز تهیه پاستا فوتوچینی با سس آلفردو

  • نویسنده موضوع هانا
  • تاریخ شروع
هانا

هانا

کاربر نمونه
تاریخ ثبت‌نام
26/3/23
نوشته‌ها
590
پسندها
626
امتیازها
93
مدال ها
6
پاستا فوتوچینی با سس آلفردو برخلاف اسم پیچیده و طولانی‌اش، در کوتاهترین زمان ممکن تهیه شده و طعم بی‌نظیری دارد. طبخ این غذا برای روزهای پر مشغله یا زمانی‌که نمی‌خواهید انرژی زیادی صرف آشپزی کنید بسیار مناسب است. ارزش غذایی پاستا فوتوچینی با سس آلفردو به واسطه مواد اولیه‌ای که در تهیه آن استفاده می‌شود بسیار بالا بوده و جزو غذاهای مقوی برای همه رده‌های سنی به‌شمار می‌رود.

فتوچینی

خاستگاه پاستا فتوچینی با سس آلفردو کجاست؟

خاستگاه این پاستای لذیذ و محبوب همچون سایر پاستاهای پرطرفدار، ایتالیا است. بد نیست بدانید که واژه فتوچینی به معنای روبان‌های صاف و ضخیم است.

مواد لازم برای تهیه پاستا فوتوچینی با سس آلفردو

  • پاستا فوتوچینی ۲۵۰گرم
  • قارچ خرد شده دو پیمانه
  • سینه مرغ خرد شده سه پیمانه
  • گشنیز و جعفری خرد شده یک پیمانه
  • سیر سه حبه
  • پیاز یک عدد
  • شیر دو پیمانه
  • خامه صبحانه یک پیمانه
  • کره دو قاشق غذاخوری
  • روغن مایع پخت و پز
  • پنیر پارمزان ۱۵۰گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پیازچه برای تزیین
  • ریحان برای تزیین
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
*موادی که در این مطلب ذکر شده برای تعداد چهار نفر است. شما می‌توانید با توجه به تعداد افراد حاضر در مهمانی این مقادیر را کم یا زیاد کنید.

طرز تهیه فوتوچینی با سس آلفردو

فوتوچینی از جمله پاستاهای معروف و محبوب ایتالیایی است که در سایر کشورهای جهان از جمله ایران هم طرفداران زیادی دارد. سس آلفردو برای تهیه فوتوچینی بسیار مناسب است و طعم بی‌نظیری به آن می‌بخشد. ابتدا به سراغ طرز تهیه سس آلفردو می‌رویم. با ما همراه باشید.

مراحل تهیه سس آلفردو

مواد لازم برای درست کردن فتوچینی با سس الفردو

در واقع سس آلفردو ترکیبی از خامه، شیر، پنیر پارمزان، کره، سیر و روغن است که با فیله مرغ و برش‌های قارچ ترکیب می‌شود تا طعم مطلوبی به خود بگیرد.
  1. یک قاشق کره را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. پیاز را رنده کرده و با روغن و کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  3. برش‌های قارچ را با پیاز تفت دهید و برای اینکه رنگ قارچ‌ها سیاه نشود، در حین پخت یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید.
  4. یک حبه سیر خرد شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
  5. شیر و خامه را به‌صورت جداگانه در مخلوط‌کن ترکیب کرده و به قارچ اضافه کنید.
  6. باقیمانده کره و روغن را در تابه‌ای جداگانه ریخته و روی حرارت قرار دهید، فیله مرغ خرد شده را در روغن تفت داده و دو حبه سیر خرد یا له شده را همرا با مقداری نمک و فلفل سیاه به مرغ اضافه کنید.
  7. زمانی‌که مرغ‌ها مغزپخت شدند باید آن را به سس آلفرد اضافه کنید.
  8. بعد از اینکه مواد داخل ظرف شروع به جوشیدن کردند پنیر پارمزان را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  9. دو سوم پیمانه از گشنیز و جعفری را به سس اضافه کرده و هم بزنید.
  • اجازه دهید سس مقداری غلیظ شود سپس شعله اجاق را خاموش کنید.

طبخ پاستا

طرز تهیه پاستا
پاستا فتوچینی با سس آلفردو
فتوچینی
پاستا الفردو

  1. داخل قابلمه‌ مقداری آب ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا به‌جوش بیاید.
  2. پاستا فوتوچینی را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید کاملا نرم شود. به هیچ عنواندرب قابلمه را نبندید زیرا پاستاها خمیری شکل می‌شوند.
  3. پاستا را آبکش کرده و به سس آلفردو اضافه کنید.
  4. بعد از اضافه کردن پاستا فوتوچینی به سس آلفردو، اجازه دهید پاستا کمی با مواد سس بجوشد تا طعم خوب سس را به خود بگیرد.
  5. فتوچینی با سس آلفردو شما حاضر است. زمان سرو مقداری پنیر پارمزان، ریحان، پیازچه و گشنیز و جعفری به آن اضافه کنید.

نکات تکمیلی

  • پاستا فتوچینی با سس آلفردو
    برای بالا بردن ارزش غذایی فتوچینی می‌توانید نخودفرنگی سبز به آن اضافه کنید.
  • اضافه کردن پیاز به سس آلفردو کاملا اختیاری بوده و بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد.
  • بسیاری از افراد به جای فیله مرغ از راسته گوسفندی در تهیه فوتوچینی استفاده می‌کنند که آن هم به‌نوبه خود طعم بی‌نظیری دارد.
  • اگر مایل هستید که فوتوچینی شما خیلی غلیظ نشود کافیست حجم کمتری از پاستا را به سس اضافه کنید.
  • توصیه می‌شود برای به هم نچسبیدن پاستا فتوچینی، هنگامی که آن را داخل آب جوش می‌ریزید چند قطره روغن را نیز به آن اضافه کنید.
  • افراد وگان برای خوردن این غذا محدودیتی ندارد فقط باید مرغ را از دستور پخت فتوچینی حذف کنند.
  • چنانچه رژیم غذایی کم کالری دارید و نمی‌خواهید کالری زیادی به بدن شما برسد خامه را از دستور پخت سس آلفردو حذف کنید.
  • بسیاری از افراد به‌جای استفاده از پنیر پارمزان، پنیر پیتزا را به این پاستای محبوب اضافه می‌کنند.
  • در بسیاری از رستوران‌ها و مجالس فتوچینی را با گوشت چرخ کرده قلقلی شده سرو می‌کنند که گزینه مناسبی برای طرفداران گوشت قرمز است.

سخن آخر

موادی که در تهیه فوتوچینی با سس آلفردو استفاده می‌شود تقریبا در همه خانه‌ها پیدا می‌شود و بسیار ساده و در دسترس هستند. پاستا فتوچینی برای تنوع بخشیدن به برنامه غذایی ما ایرانیان که معمولا غذاهای روتین و یکنواختی درست می‌کنیم بسیار مناسب است.
 
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,047
امتیازها
113
مدال ها
12
پاستا فوتوچینی با سس آلفردو برخلاف اسم پیچیده و طولانی‌اش، در کوتاهترین زمان ممکن تهیه شده و طعم بی‌نظیری دارد. طبخ این غذا برای روزهای پر مشغله یا زمانی‌که نمی‌خواهید انرژی زیادی صرف آشپزی کنید بسیار مناسب است. ارزش غذایی پاستا فوتوچینی با سس آلفردو به واسطه مواد اولیه‌ای که در تهیه آن استفاده می‌شود بسیار بالا بوده و جزو غذاهای مقوی برای همه رده‌های سنی به‌شمار می‌رود.

فتوچینی

خاستگاه پاستا فتوچینی با سس آلفردو کجاست؟

خاستگاه این پاستای لذیذ و محبوب همچون سایر پاستاهای پرطرفدار، ایتالیا است. بد نیست بدانید که واژه فتوچینی به معنای روبان‌های صاف و ضخیم است.

مواد لازم برای تهیه پاستا فوتوچینی با سس آلفردو

  • پاستا فوتوچینی ۲۵۰گرم
  • قارچ خرد شده دو پیمانه
  • سینه مرغ خرد شده سه پیمانه
  • گشنیز و جعفری خرد شده یک پیمانه
  • سیر سه حبه
  • پیاز یک عدد
  • شیر دو پیمانه
  • خامه صبحانه یک پیمانه
  • کره دو قاشق غذاخوری
  • روغن مایع پخت و پز
  • پنیر پارمزان ۱۵۰گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پیازچه برای تزیین
  • ریحان برای تزیین
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
*موادی که در این مطلب ذکر شده برای تعداد چهار نفر است. شما می‌توانید با توجه به تعداد افراد حاضر در مهمانی این مقادیر را کم یا زیاد کنید.

طرز تهیه فوتوچینی با سس آلفردو

فوتوچینی از جمله پاستاهای معروف و محبوب ایتالیایی است که در سایر کشورهای جهان از جمله ایران هم طرفداران زیادی دارد. سس آلفردو برای تهیه فوتوچینی بسیار مناسب است و طعم بی‌نظیری به آن می‌بخشد. ابتدا به سراغ طرز تهیه سس آلفردو می‌رویم. با ما همراه باشید.

مراحل تهیه سس آلفردو

مواد لازم برای درست کردن فتوچینی با سس الفردو

در واقع سس آلفردو ترکیبی از خامه، شیر، پنیر پارمزان، کره، سیر و روغن است که با فیله مرغ و برش‌های قارچ ترکیب می‌شود تا طعم مطلوبی به خود بگیرد.
  1. یک قاشق کره را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. پیاز را رنده کرده و با روغن و کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  3. برش‌های قارچ را با پیاز تفت دهید و برای اینکه رنگ قارچ‌ها سیاه نشود، در حین پخت یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید.
  4. یک حبه سیر خرد شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
  5. شیر و خامه را به‌صورت جداگانه در مخلوط‌کن ترکیب کرده و به قارچ اضافه کنید.
  6. باقیمانده کره و روغن را در تابه‌ای جداگانه ریخته و روی حرارت قرار دهید، فیله مرغ خرد شده را در روغن تفت داده و دو حبه سیر خرد یا له شده را همرا با مقداری نمک و فلفل سیاه به مرغ اضافه کنید.
  7. زمانی‌که مرغ‌ها مغزپخت شدند باید آن را به سس آلفرد اضافه کنید.
  8. بعد از اینکه مواد داخل ظرف شروع به جوشیدن کردند پنیر پارمزان را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  9. دو سوم پیمانه از گشنیز و جعفری را به سس اضافه کرده و هم بزنید.
  • اجازه دهید سس مقداری غلیظ شود سپس شعله اجاق را خاموش کنید.

طبخ پاستا

طرز تهیه پاستا
پاستا فتوچینی با سس آلفردو
فتوچینی
پاستا الفردو

  1. داخل قابلمه‌ مقداری آب ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا به‌جوش بیاید.
  2. پاستا فوتوچینی را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید کاملا نرم شود. به هیچ عنواندرب قابلمه را نبندید زیرا پاستاها خمیری شکل می‌شوند.
  3. پاستا را آبکش کرده و به سس آلفردو اضافه کنید.
  4. بعد از اضافه کردن پاستا فوتوچینی به سس آلفردو، اجازه دهید پاستا کمی با مواد سس بجوشد تا طعم خوب سس را به خود بگیرد.
  5. فتوچینی با سس آلفردو شما حاضر است. زمان سرو مقداری پنیر پارمزان، ریحان، پیازچه و گشنیز و جعفری به آن اضافه کنید.

نکات تکمیلی

  • پاستا فتوچینی با سس آلفردو
    برای بالا بردن ارزش غذایی فتوچینی می‌توانید نخودفرنگی سبز به آن اضافه کنید.
  • اضافه کردن پیاز به سس آلفردو کاملا اختیاری بوده و بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد.
  • بسیاری از افراد به جای فیله مرغ از راسته گوسفندی در تهیه فوتوچینی استفاده می‌کنند که آن هم به‌نوبه خود طعم بی‌نظیری دارد.
  • اگر مایل هستید که فوتوچینی شما خیلی غلیظ نشود کافیست حجم کمتری از پاستا را به سس اضافه کنید.
  • توصیه می‌شود برای به هم نچسبیدن پاستا فتوچینی، هنگامی که آن را داخل آب جوش می‌ریزید چند قطره روغن را نیز به آن اضافه کنید.
  • افراد وگان برای خوردن این غذا محدودیتی ندارد فقط باید مرغ را از دستور پخت فتوچینی حذف کنند.
  • چنانچه رژیم غذایی کم کالری دارید و نمی‌خواهید کالری زیادی به بدن شما برسد خامه را از دستور پخت سس آلفردو حذف کنید.
  • بسیاری از افراد به‌جای استفاده از پنیر پارمزان، پنیر پیتزا را به این پاستای محبوب اضافه می‌کنند.
  • در بسیاری از رستوران‌ها و مجالس فتوچینی را با گوشت چرخ کرده قلقلی شده سرو می‌کنند که گزینه مناسبی برای طرفداران گوشت قرمز است.

سخن آخر

موادی که در تهیه فوتوچینی با سس آلفردو استفاده می‌شود تقریبا در همه خانه‌ها پیدا می‌شود و بسیار ساده و در دسترس هستند. پاستا فتوچینی برای تنوع بخشیدن به برنامه غذایی ما ایرانیان که معمولا غذاهای روتین و یکنواختی درست می‌کنیم بسیار مناسب است.
چه ظاهر خوشمزه ای😍😍😍
 
بالا