طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت و زعفرانی دسر ۴ نفره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
نشاسته ذرت که یک پودر سفید رنگ و خیلی لطیف می باشد و می توانید آن را از لوازم قنادی تهیه کنید آرد ذرت دارای رنگ زرد می باشد و برای تهیه دسر مناسب نیست، نشاسته گندم دانه درشت است و برای تهیه مسقطی می توان از آن استفاده کرد.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد شیرینی پزی۲ قاشق سوپخوری
شکریک دوم پیمانه
نشاسته ذرت۳ قاشق سوپخوری
پودر هل۱ قاشق چایخوری
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
شیر۳ لیوان
گلابیک‌دوم پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت​



مرحله ۱​

آرد و نشاسته را با هم مخلوط کرده و الک نمایید، آرد و شیر را درون قابلمه بریزید و با همزن دستی مخلوط نمایید، تا از گلوله شدن آرد جلوگیری کنید. در یک کاسه تخم مرغ را شکسته و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.



مرحله ۲​

حالا تخم مرغ را با آرد و شیر مخلوط کنید، پس از انجام این کار شکر و بعد از آن پودر هل و زعفران دم کرده را همراه با گلاب به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست گردد.



مرحله ۳​

اکنون زمان آن رسیده که قابلمه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و مواد را دائماً هم بزنید تا زمانی که پخته و غلیظ شود غذای شما. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را هم بزنید تا زمانی که از داغی بیفتد.



مرحله ۴​

اکنون خامه را اضافه کنید و آن را سریع هم بزنید تا یکدست گردد . فرنی آماده را در ظرف های مخصوص سرو خود بریزید و با پسته و گردو تزیین نمایید پس از اینکه به دمای محیط رسید درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.
نوش جان...
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا