طرز تهیه شیر برنج عسلی/دسری خوش بافت و خوش طعم

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
 768x443


شیربرنج عسلی یک دسر عالی و خوش بافت و خوش طعم هست که بدون شکر تهیه میشه و نهایتا موقع سرو برای شیرین شدنش از عسل استفاده میکنیم.

مواد لازم:

_ برنج نیم دانه نصف پیمانه
_ آب 3 پیمانه
_ شیر 2 پیمانه
_ خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری
_ گلاب نصف پیمانه
_ نمک یک پنس
_ دارچین
_ عسل

دستور پخت:

چند ساعت قبل برنج رو خیس کنید.

برنج رو با 5-6 برابر آب و مقدار خیلی کم نمک بذارید روی حرارت متوسط تا به جوش بیاد و کمی قل بزنه، بعد هم حرارت رو کم کنید تا کاملا بپزه و نرم شود.

وقتی برنج نرم نرم شد شیر رو در این مرحله اضافه کنید و مجددا بذارید روی حرارت ملایم تا شیربرنجتون جا بیافتد.

اواخر پخت بهش گلاب رو اضافه کنید و بذارید اونقدری روی حرارت بمونه که به غلظت مناسبی برسد.

آخر کار شیربرنج رو از روی حرارت بردارید و بهش خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در شیر برنج حل شود.

وقتی هنوز داغ هست توی ظرف های کوچیک ریخته شود و بعد از اینکه کمی خنک شد روش رو با دارچین و عسل تزیین کنید.نوش جاان
 
بالا