ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
شیربرنج عسلی یک دسر عالی و خوش بافت و خوش طعم هست که بدون شکر تهیه میشه و نهایتا موقع سرو برای شیرین شدنش از عسل استفاده میکنیم.
مواد لازم:
_ برنج نیم دانه نصف پیمانه
_ آب 3 پیمانه
_ شیر 2 پیمانه
_ خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری
_ گلاب نصف پیمانه
_ نمک یک پنس
_ دارچین
_ عسل
دستور پخت:
چند ساعت قبل برنج رو خیس کنید.
برنج رو با 5-6 برابر آب و مقدار خیلی کم نمک بذارید روی حرارت متوسط تا به جوش بیاد و کمی قل بزنه، بعد هم حرارت رو کم کنید تا کاملا بپزه و نرم شود.
وقتی برنج نرم نرم شد شیر رو در این مرحله اضافه کنید و مجددا بذارید روی حرارت ملایم تا شیربرنجتون جا بیافتد.
اواخر پخت بهش گلاب رو اضافه کنید و بذارید اونقدری روی حرارت بمونه که به غلظت مناسبی برسد.
آخر کار شیربرنج رو از روی حرارت بردارید و بهش خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در شیر برنج حل شود.
وقتی هنوز داغ هست توی ظرف های کوچیک ریخته شود و بعد از اینکه کمی خنک شد روش رو با دارچین و عسل تزیین کنید.نوش جاان