طرز تهیه شیرینی زنجبیلی بیرجندی خوشمزه ایرانی با فر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
دستور پخت یک شیرینی بسیار ساده و خوشمزه با بافتی بسیار لطیف و در عین حال ماندگاری بالا را در سایت وطن وی برای شما دوستان عزیز قرار دادیم لطفا با ما همراه باشید

مواد لازم برای تهیه شیرینی
آرد قنادی۳ لیوان
روغن جامدیک لیوان و ۵ قاشق غذاخوری
پودرقند۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی​



مرحله ۱​

روغن جامد و پودر قند را درون کاسه ریخته و به وسیله یک همزن برقی و با دور متوسط برای ۱۰ دقیقه مواد را هم بزنید تا سفید رنگ شود سپس زنجبیل و بیکینگ‌پودر می‌رسد مواد را دوباره با هم ترکیب کنید.



مرحله ۲​

حالا باید آرد را برای سه مرحله الک کنید سپس آن را آهسته آهسته به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دستان شما نچسبد و حالت لطیفی داشته باشد. برای ۵ دقیقه خمیر را ورز دهید تا حسابی جا افتاده شود.



مرحله ۳​

خمیر آماده شده شما نیاز به استراحت ندارد به اندازه یک گردو از آن جدا کرده و در دستان خود گلوله کنید، سپس روی سینی فر گاز کاغذ روغنی پهن کنید و چانه های خمیر را مرتب بر روی سینی فر قرار دهید.



مرحله ۴​

یک قاشق غذاخوری شکر را درون مقدار کمی آب جوش حل کنید سپس شیره را با یک فرچه بر روی شیرینی های خود رومال کنید. حالا با پسته یا گردو یا هر چیز دیگری که دلتان می‌خواهد شیرینی‌ها را تزیین کنید.



مرحله ۵​

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد برای ۱۵ دقیقه پیش گرم کنید سپس سینی را درون فر قرار دهید، در دقیقه اول حرارت پایین فر رو روشن کنید و بعد از گذشت یک دقیقه آن را خاموش نمایید. سپس برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه گریل را روشن کنید.



مرحله ۶​

زمانی که شیرینی ها ترک خورد به معنی این است که آماده شده اند، دقت داشته باشید که آنها نباید تغییر رنگ دهند. هنگامی که فر را خاموش کردید اجازه دهید تا شیرینی‌ها درون فر بمانند و خنک شوند سپس برای مصرف آماده نمایید. نوش جانتون
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: sahar♡
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

بالا