شاهدخت
👸
پرنسس وطن وی
- تاریخ ثبتنام
- 5/10/22
- نوشتهها
- 7,299
- پسندها
- 10,250
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 16
دستور تهیه حلوا مجلسی با دو آرد برای ۶ نفر
مرحله اول
در ابتدا برای تهیه حلوای مجلسی باید آرد گندم را داخل تابه روی شعله ی ملایم حرارت دهیم و به طور مداوم هم بزنیم تا وقتی که رنگ آرد به قهوه ای روشن بزند.
مرحله دوم
هنگامی که آرد گندم قهوهای رنگ شد، آرد برنج را به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم، تا جایی که رنگ آرد کمی تیرهتر بشود.
مرحله سوم
سپس آرد را از روی حرارت برمیداریم و شروع به الک کردن میکنیم و دوباره داخل تابه منتقل میکنیم.
مرحله چهارم
آنگاه در این مرحله کره را به آردها اضافه مینماییم و شروع به مخلوط کردن مینماییم.
مرحله پنجم
بعد روغن جامد را به مواد اضافه میکنیم و شروع به همزدن و مخلوط کردن مینماییم. سپس روغن مایع را شروع به اضافه کردن میکنیم و خوب هم میزنیم. لازم به ذکر است باید مرتب هم بزنید تا زمانی که به رنگ دلخواهی که مد نظرتان است برسد.
مرحله ششم
برای تهیه شربت حلوا کافی است آب و شکر را درون ظرفی بریزید و روی شعله ملایم حرارت دهید، تا خوب در هم حل شوند. در آخر گلاب و زعفران را به شربت اضافه مینماییم. ۵ دقیقه به شربت زمان میدهیم و صبر مینماییم. سپس شعله را خاموش میکنیم تا شربت مورد نظر سرد شود.
مرحله هفتم
در مرحلهی آخر کم کم شربت را به آردها اضافه مینماییم. لازم به ذکر است شربت را ملاقه ملاقه به مواد اضافه کنید و بلافاصله سریع هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. این کار را تا وقتی که شربت تمام میشود ادامه دهید. زمانی که حلوا در وسط ظرف شما جمع شد، آنگاه حلوای شما آماده است.
سایر نکات قابل توجه
● زمان تهیه ۳۰ دقیقه
● زمان پخت ۶۰ دقیقه
● این مقدار حلوا برای ۶ نفر جواب میدهد.
● دقت فرمایید شربت را آرام آرام به آردها اضافه نمایید تا گلوله گلوله نشود.
● اگر میزان شیرینی حلوا زیاد است، میتوانید از شکر کمتری استفاده نمایید.
نوش جان ❤️...
مواد لازم | مقدار |
---|---|
آرد گندم | ۲ لیوان |
آرد برنج | ۱/۲ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱۲ قاشق غذاخوری |
روغن جامد | ۱۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای شربت | مقدار |
---|---|
آب | ۲ لیوان |
شکر | ۲ لیوان |
گلاب | ۱/۳ لیوان |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری |
مرحله اول
در ابتدا برای تهیه حلوای مجلسی باید آرد گندم را داخل تابه روی شعله ی ملایم حرارت دهیم و به طور مداوم هم بزنیم تا وقتی که رنگ آرد به قهوه ای روشن بزند.
مرحله دوم
هنگامی که آرد گندم قهوهای رنگ شد، آرد برنج را به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم، تا جایی که رنگ آرد کمی تیرهتر بشود.
مرحله سوم
سپس آرد را از روی حرارت برمیداریم و شروع به الک کردن میکنیم و دوباره داخل تابه منتقل میکنیم.
مرحله چهارم
آنگاه در این مرحله کره را به آردها اضافه مینماییم و شروع به مخلوط کردن مینماییم.
مرحله پنجم
بعد روغن جامد را به مواد اضافه میکنیم و شروع به همزدن و مخلوط کردن مینماییم. سپس روغن مایع را شروع به اضافه کردن میکنیم و خوب هم میزنیم. لازم به ذکر است باید مرتب هم بزنید تا زمانی که به رنگ دلخواهی که مد نظرتان است برسد.
مرحله ششم
برای تهیه شربت حلوا کافی است آب و شکر را درون ظرفی بریزید و روی شعله ملایم حرارت دهید، تا خوب در هم حل شوند. در آخر گلاب و زعفران را به شربت اضافه مینماییم. ۵ دقیقه به شربت زمان میدهیم و صبر مینماییم. سپس شعله را خاموش میکنیم تا شربت مورد نظر سرد شود.
مرحله هفتم
در مرحلهی آخر کم کم شربت را به آردها اضافه مینماییم. لازم به ذکر است شربت را ملاقه ملاقه به مواد اضافه کنید و بلافاصله سریع هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. این کار را تا وقتی که شربت تمام میشود ادامه دهید. زمانی که حلوا در وسط ظرف شما جمع شد، آنگاه حلوای شما آماده است.
سایر نکات قابل توجه
● زمان تهیه ۳۰ دقیقه
● زمان پخت ۶۰ دقیقه
● این مقدار حلوا برای ۶ نفر جواب میدهد.
● دقت فرمایید شربت را آرام آرام به آردها اضافه نمایید تا گلوله گلوله نشود.
● اگر میزان شیرینی حلوا زیاد است، میتوانید از شکر کمتری استفاده نمایید.
نوش جان ❤️...
آخرین ویرایش توسط مدیر: