ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
مواد لازم :
_ کره۱۰۰ گرم
_ ماست۱ استکان یا نصف لیوان
_ روغن مایع۱ استکان یا نصف لیوان
_ تخم مرغ۱ عدد
_ آردبه مقدار نیاز
_ بکینگ پودرنصف پاکت یا ۱ قاشق مربا خوری
_ وانیل۱ بسته ۵ گرمی یا کمی وانیل ایرانی
_ مواد لازم برای شربت
_ آبدو و نیم لیوان
_ شکر۳ لیوان
_ لیمونصف ۱ عدد
_ مواد لازم برای داخل تاتلی
_ رشته کادلیف خرد شده۱ کاسه
_ پودر پسته، گردو یا فندقبه مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله اول
برای تهیه شیرینی خوشمزه و مخصوص تاتلی بابا در ابتدای کار، شربت را تهیه می کنیم. برای این کار، آب و شکر را در یک قابلمه می ریزیم و می جوشانیم. سپس آب لیمو به آن اضافه کرده و بعد از جوش آمدن، حدود ۱۵ دقیقه آن را می جوشانیم.
مرحله دوم
سپس کنار می گذاریم تا خنک شود. برای تهیه خمیر، روغن مایع، کره، تخم مرغ و ماست را در یک کاسه گود می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم. در آخر آرد را کم کم و با کنترل اضافه می کنیم.
مرحله سوم
و خوب ورز می دهیم تا خمیری نرم و یک دست بوجود آید که به دست نمی چسبد. سپس از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته و در کف دست باز می کنیم. وسط آن را کادایف خرد شده و پودر پسته یا گردو قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله روی آن ها را با خمیر می پوشانیم و در کف دست گرد می کنیم و یا به روش دیگر آن را شکل می دهیم. در ادامه خمیر را در قسمت رویی آبلیمو گیر گذاشته و فشار می دهیم تا شکل آبلیمو گیر را به خودش بگیرد.
مرحله پنجم
داخل آن را پودر گردو یا پسته می ریزیم و با یک تکه خمیر روی آن را می پوشانیم. سپس از آبلیمو گیر در می آوریم. کف سینی فر را چرب کرده و شیرینی ها را درون سینی می چینیم و درون فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می پزیم.
مرحله ششم
بعد از پخت، شربت بار سرد شده را روی دسر داغ می ریزیم و روی آن را می پوشانیم تا شربت جذب شود. هر از گاهی یک بار تاتلی ها را زیر و رو می کنیم تا شربت کامل جذب شود. سپس در ظرف مناسب می گذاریم و سرو می کنیم.