بورانی اسفناج با ماست و سیر یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی میباشد که برای تهیه آن همیشه سعی کنید از سبزیهای تازه و ماست محلی استفاده کنید، چون اسفناج فریز شده خاصیت خود را تقریباً از دست می دهد.
بورانی برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۲ کیلوگرم |
ماست چکیده | ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم |
نعناع خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۵ الی ۶ حبه |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه بورانی اسفناج با ماست
مرحله اول
ابتدا سبزیهای اسفناج را به خوبی ضدعفونی کرده و بشویید، درون آب کش قرار دهید تا آب اضافی آن ها گرفته شود، سپس به صورت ساطوری اسفناج ها را خرد کرده و درون یک قابلمه مناسب بریزید.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت پایین اجاق گاز قرار داده و درب آن را ببندید چونکه اسفناج دارای آب زیادی می باشد نیازی به اضافه کردن آب ندارید، اجازه دهید تا با حرارت کم سبزی ها کاملاً پخته شوند.
مرحله سوم
حبه های سیر را پوست گرفته و آنها را له کنید سپس همراه با نعنا خشک به ماست اضافه کنید و آن را مخلوط نمایید، پس از اینکه اسفناج کاملا پخته شد اجازه دهید تا در قابلمه بماند و خنک شود.
مرحله چهارم
اکنون می توانید اسفناج و ماست را با هم مخلوط کنید پس از یک دست دادن مواد، مقداری نمک به بورانی اسفناج اضافه کنید. اکنون بورانی اسفناج شما آماده برای سرو شده است، نوش جان.