طرز تهیه انواع دسر مجلسی برای مهمانی‌ها

شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
#دسر بیسکویتی😍😋

بیسکویت کاکایویی پتی بور
کرم:
شیر 1 لیتر
1 لیوان شکر ‌
1 لیوان سمولینا
1 لیوان پودر نارگیل
نصف قاشق چایخوری وانیل

سس شکلات:
خامه مایع 50 گرم
شکلات تیره و شیری

برای کرم، شیر، شکر و سمولینا را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گاز مخلوط کنید تا قوام مناسبی به دست آید. وقتی قوام غلیظی گرفت نارگیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. قالب کیک را با آب خیس می کنیم و کرم که تقریبا داغ است اضافه میکنیم. بیسکویت کاکائویی پتی بور را بین آنها میگذاریم. اجازه دهید به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از استراحت آن را زیر و رو کرده و سس شکلاتی را آماده می کنیم. خامه را در قابلمه بریزید و وقتی روی اجاق شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه سس شکلاتی کاملا خنک شد، روی دسر می ریزیم و روی آن را تزئین می کنیم و با لذت سرو می کنیم.

Screenshot   Rubika
 
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
#دسر انگور😍😋

• پرطرفدارترین دسری که میتونی برای مهمونات تدارک ببینی💚

۲ لیوان شیر
۲ ق شکر
۲ ق پودر کاستارد
مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد

۲بسته ژله مورد علاقه اتون رو با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کنید روی بخار کتری بزارید تا ذرات ژله حل بشه

۱ بسته خامه صبحانه اضافه و زیر گاز رو خاموش کنید

اول کمی از ژله داخل دسر بریزید بعد مابقی دسر رو به ژله اضافه و ترکیب کنید

داخل ظرف میوه مورد علاقتون رو بریزید و مواد دسر رو بریزید بزارید یخچال تا خودش رو بگیره

در آخر هم برش بزنید
Ac image C81628834890eJ
 
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
#ژله_چند_لایه

اينم يه دسر خوشمزه براي شما
اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد ازش😍
يك بسته و نيم بيسكوئيت پودر شده را با ١٢٠ گرم كره آب شده مخلوط كنيد و ته قالب بريزيد و بگذاريد داخل يخچال تا خوب سفت بشه.
يك بسته ژله ليمويي درست كنيد و روي بيسكوئيت ها بريزيد و بذاريد ببنده.
يك فنجان شيرعسل و يك فنجان شير رو با دو قاشق پودر ژلاتين كه در نصف فنجان آب داغ حل شده مخلوط كنيد وروي ژله ليمو بريزيد و بذاري تا ببنده.
يك بسته ژله قرمز رنگ هم براي لايه آخر درست كنيد و داخل يخچال بذاريد.
از هر رنگ ژله اي كه دلخواهتونه ميتونيد استفاده كنيد.

Screenshot   Rubika
 
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
#دسر کولفی_دسر هندی


مواد لازم

شیر غلیظ شده
3 لیوان شستی خامه
سه چهارم لیوان یا 180 سی سی
هل سبز خرد شده 6عدد
زعفران
یک چهارم قاشق مرباخوری
شکر 75 گرم
پسته خرد شده 50 گرم

طرز تهیه

شیر، خامه هل و زعفران را در قابلمه ای می جوشانیم و مرتب هم می زنیم.
مدت 10دقیقه یا تا وقتی که حدود 3 فنجان شود، این عمل را ادامه می دهیم.
سپس شکر را اضافه کرده و می گذاریم حل شود.
این مخلوط را از صافی رد کرده و بعد پسته ها را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مخلوط را در قالب های یک نفره ( حدود 6 فنجان کوچک) ریخته و روی آن را با فویل می پوشانیم.
در فریرز حدود 3 ساعت یا تا وقتی که خودش را بگیرد می گذاریم.
قبل از استفاده در ظرف برمی گردانیم، روی آن را با پسته و یا با میوه های تازه تزیین می کنیم.
نکته : برای تهیه شیر غلیظ حدود 2 لیتر شیر را باید روی حرارت متوسط بجوشانیم و مرتب آن را هم بزنیم تا به نصف برسد.

نکات تغذیه ای

کولفی یکی از معروف ترین دسرهای مردم هند می باشد که بی شباهت به بستنی هم نیست. شما می توانید این دسر خوشمزه را راحت در منزل تهیه کنید
IMG 20230106 162921 437
 
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
#دسر موزی

احتیاج داریم به
سه عدد موز
خامه صبحانه
بیسکوییت پتی بور

ابتدا موز را خرد کرده یک عدد خامه صبحانه بهش اضافه کنید
با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن خوب میکس کنید
بعد به نصفش زعفران دم کرده و به نصف دیگه اش پودر کاکائو بزنید

بیسکوییت پتی بور رو خرد کنید بعد لایه به لایه بریزید داخل ظرف سرو نوش کنید.

Deser mozi min
 
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
#دسر شکلاتی سوپانگل
شیر 1 لیتر
تخم مرغ 1 عدد
آرد 3 ق غ
شکر 7 ق غ
پودر کاکائو 3 ق غ
شکلات تلخ 80 گرم
کره 1 ق غ
کیک و موز برای لایه وسط
تمام مواد به جز شکلات و کره را داخل قابلمه ایی بریزید و با همزن دستی هم بزنید روی اجاق در حالیکه مدام هم بزنید تا قوام بگیره مثل فرنی برسد.مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیره.بعد از اینکه جوشید کره و شکلات رو اضافه کنید سریع هم بزنید تا شکلات آب شود.سپس کنار بگذارید تا سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد.
داخل ظرف های مورد نظر بریزید و برای لایه وسط کیک و موز بگذارید. ...
چند ساعت قبل سرو در یخچال قرار دهید دسر فوق العاده خوشمزه برا مهمونی ها میباشد.....

IMG 20230106 163227 097
 
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
#دسر_آب_هویج_بستنی 🥕 🍮

▫️اب هویج 2پیمانه
▫️پودر ژلاتین 3 ق غ
▫️بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم
▫️شکر1/3پیمانه
▫️ابسرد 1/2پیمانه

🔸ابتدا پودر ژلاتین رو به روش بن ماری بااب حل میکنیم بعد بستنی رو بااب هویج مخلوط میکنیموبا هم زن خوب میزنیم سپس مقدار شکربستگی به خودتون داره رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم بعد ژلاتین روکه با اب بن ماری کرده بودیم وخنک شده رواضافه میکنیم ودر اخردرقالب مورد نظر میریزیم احتیاج نیست قالب روچرب کنیدبراحتی جدامیشه ازقالب و میره تو یخچال تا اماده شه
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─

IMG 20230106 163345 606
 
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
دسر پلمبیر😍

دو و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه آبِ سرد مخلوط کنین

روی حرارت بن ماری کنین و بذارین کنار تا از حرارت بیفته

زرده و سفیده دو عدد تخم مرغ رو از هم جدا کنین

سفیده ها رو با همزن برقی بزنین تا فرم بگیره

در آخر یک قاشق غذاخوری شکر بریزین و هم بزنین تا سفت بشه
داخل یخچال بذارین تا فرمشو حفظ کنه

داخل زرده ها
چهار قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
بریزین و هم بزنین تا کرم‌رنگ بشه

مواد رو داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین
روی حرارت بذارین تا فقط داغ بشه، لازم نیست بجوشه

داخل یه ظرف دیگه
یک بسته خامه صبحانه رو
به همراه مقداری عصاره زعفران
و یک پیمانه بستنی لیوانی
بریزین و یکدست کنین

مواد زرده و شیر رو اضافه کنین و با همزن دستی، هم بزنین

اگه دوست داشتین مقداری پودر گردو، بادام و پسته بریزین

ژلاتینِ خنک شده رو‌ اضافه و ترکیب کنین

سفیده ها رو هم، بریزین و یکدست کنین

داخل قالب رو چرب کنین
مواد رو بریزین و چهار ساعت داخل یخچال بذارین

حالا با چاقو دور دسر رو از قالب جدا کنین

ظرف مورد نظرتون رو کمی مرطوب کنین و قالب رو برگردونین تا دسر خارج بشه

با پودر پسته تزیین کنین

بفرمایین آماده ست ،بافت نرم و عالی ای داره، حتما درستش کنین

013303e187cdaf43156a929a1f1a53cf
 
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
# دسر زعفرانی

شير سه لیوان
شكر نصف ليوان
خامه صبحانه 100 گرم
پودر ژلاتين 2 ق غذاخوری
آب سرد یک چهارم ليوان
زعفران دم کرده به مقدار نياز
گلاب 1 ق غذاخوری

طرزتهیه:

اول از همه خامه رو با یک لیوان شیرسرد خوب مخلوط ویکدست کنید بزارید کنار

دو لیوان شيرباقی مونده رو با شكر بزاريد رو حرارت در حدی كه شكرها حل بشن سپس زعفران رو ساییده (به اندازه ایكه به رنگ مورد نظر برسه)اضافه كنيد

گلاب رو هم اضافه کنید
ژلاتين و آب سرد رو باهم مخلوط کرده و رو بخار كتری یا سماور قرار دهید تا حل و شفاف شود
بعد به مايه اضافه كنيد.
و در آخر خامه مخلوط با شیر رو اضافه کنید. خوب روی حرارت ملایم مخلوط کنید تا کاملا مواد یکدست بشه حرارت رو خاموش کنید بزارید کمی خنک بشه


و داخل قالب چرب شده بريزيد وحدود سه ساعت در يخچال قرار دهید تا خوب ببنده
دسر فوق العاده خوشمزه وراحتی هست امیدوارم درست کنید ولذت ببرید.

IMG 20230106 165047 952
 
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
# پاناکوتا با ژله

مواد لازم:
شیر: ۲۱۰ گرم
خامه: ۲۱۰ گرم
آب جوش: ۱ لیوان
آب سرد: ۱/۲ لیوان
پودرژله: ۱ بسته
شکر: ۱/۴ لیوان
عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری
پودرژلاتین: ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
پودرژلاتین و با چهارقاشق غذاخوری آب مخلوط و روی حرارت غیرمستقیم حل می کنیم.
شیر، شکر و خامه را داخل تابه ریخته و روی حرارت کم تا حل شدن شکر هم می زنیم به طوری که مواد گرم بشه و نجوشه، بعد حل شدن شکر، شعله رو خاموش کنید ژلاتین و عصاره وانیل اضافه می کنیم و هم می زنیم.
یک لایه از این مواد و داخل قالب چرب شده ریخته و در یخچال میزاریم تا نیم بند بشه.
پودرژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم حل می کنیم و نصف لیوان آب سرد اضافه کرده و هم می زنیم.
یک لایه از پودرژله حل شده رو روی پاناکوتا بسته شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا ژله هم نیم بند بشه.
این عمل و به صورت لایه به لایه تکرار می کنیم تا مواد پاناکوتا و ژله تموم بشه و در انتها حداقل ۶ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کامل ببنده.
نوش جان 😄😍
نکات:
از هر پودرژله ای با توجه به سلیقه می توانید استفاده کنید یا از رنگ ها و طعم های مختلف با هم استفاده کنید.
مدت زمان لایه ها داخل یخچال به اندازه ای باشه که نیم بند بشه و لایه بعدی به خوبی به لایه قبلی بچسبه.
بهتر این دسر از روز قبل درست کنید.



Ashpazi ba farhane 166401640 1535068340018652 3982190588005291264 n
 
بالا