رسپی مکمور گوشتی خوشمزه

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6

روش تهیه مکمور گوشتی با مراحلی ساده
برای 5 نفر

مواد اولیه

_ ½ کیلوگرم گوشت بره(گوسفند) ،
_ به مکعب های کوچک بریده شده است.
_ ¾ پیمانه پیاز خرد شده.
_ ½ کیلو پیاز کوچک .
_ 4 حبه سیر، ورقه شده.
_ 1 ½ پیمانه سیب زمینی پوست کنده و خرد شده.
_ 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی.
_ ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
_ ½ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده.
_ ½ قاشق چایخوری هل آسیاب شده.
_ نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن.
_ 4 پیمانه آب گوشت.

طرز تهیه

روغن را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، سپس پیاز و ورقه های سیر را که نگینی خرد کرده اید اضافه کنید و هم بزنید تا پیازها طلایی شوند.

تکه های گوشت را اضافه کنید، سپس چند دقیقه هم بزنید، سپس فلفل سیاه، زنجبیل، هل و نمک را اضافه کنید. پیاز و آب گوشت را اضافه کنید، صبر کنید تا آبگوشت بجوشد سپس درب قابلمه بپوشانید.
حرارت را کم کنید و مکمور را یک ساعت و نیم روی آتش آرام بگذارید.

درب را بردارید سپس مکعب های سیب زمینی را اضافه کنید.

درب قابلمه را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند، بگذارید بجوشد.
مکمور گوشت را در ظرف سرو بریزید و با چلو سفید داغ سرو کنید.
نوش جان
 

موضوعات مشابه

بالا