ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
روش تهیه مکمور گوشتی با مراحلی ساده
برای 5 نفر
مواد اولیه
_ ½ کیلوگرم گوشت بره(گوسفند) ،
_ به مکعب های کوچک بریده شده است.
_ ¾ پیمانه پیاز خرد شده.
_ ½ کیلو پیاز کوچک .
_ 4 حبه سیر، ورقه شده.
_ 1 ½ پیمانه سیب زمینی پوست کنده و خرد شده.
_ 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی.
_ ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
_ ½ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده.
_ ½ قاشق چایخوری هل آسیاب شده.
_ نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن.
_ 4 پیمانه آب گوشت.
طرز تهیه
روغن را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، سپس پیاز و ورقه های سیر را که نگینی خرد کرده اید اضافه کنید و هم بزنید تا پیازها طلایی شوند.
تکه های گوشت را اضافه کنید، سپس چند دقیقه هم بزنید، سپس فلفل سیاه، زنجبیل، هل و نمک را اضافه کنید. پیاز و آب گوشت را اضافه کنید، صبر کنید تا آبگوشت بجوشد سپس درب قابلمه بپوشانید.
حرارت را کم کنید و مکمور را یک ساعت و نیم روی آتش آرام بگذارید.
درب را بردارید سپس مکعب های سیب زمینی را اضافه کنید.
درب قابلمه را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند، بگذارید بجوشد.
مکمور گوشت را در ظرف سرو بریزید و با چلو سفید داغ سرو کنید.
نوش جان