sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
مواد تشکیل دهنده مرینت
یک سوم پیمانه سس سویا. یک سوم پیمانه سرکه. یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای. دو حبه سیر. یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده. ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه. دو ساقه پیازچه خرد شده.
مواد لازم برای بال مرغ
24 عدد بال مرغ. یک تکه پاپریکا یک پیمانه سس تریاکی. یک قاشق غذاخوری کنجد.
طرز تهیه
مواد مرینت را آماده کنید
سس سویا، سرکه، شکر، سیر، زنجبیل و فلفل را در یک قابلمه کوچک مخلوط کنید، روی حرارت متوسط هم بزنید.
پیاز چه را اضافه کنید
بعد از اینکه مخلوط کمی خنک شد پیازچه خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بال های مرغ را مزه دار کنید
بال های مرغ را در یک کیسه بزرگ با قابلیت بسته شدن قرار دهید و روی چاشنی بریزید و خوب پخش کنید و سپس به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید.
بال های مرغ را پخش کرده و روی توری سیمی بچینید و پاپریکا بپاشید و با فویل آلومینیومی بپوشانید سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید.
فویل را بردارید و دمای فر را به 220 درجه سانتیگراد افزایش دهید و دوباره به مدت 15 دقیقه بپزید
بال مرغ را با سس تریاکی و کنجد مستقیما در بشقاب سرو سرو کنید.
یک سوم پیمانه سس سویا. یک سوم پیمانه سرکه. یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای. دو حبه سیر. یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده. ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه. دو ساقه پیازچه خرد شده.
مواد لازم برای بال مرغ
24 عدد بال مرغ. یک تکه پاپریکا یک پیمانه سس تریاکی. یک قاشق غذاخوری کنجد.
طرز تهیه
مواد مرینت را آماده کنید
سس سویا، سرکه، شکر، سیر، زنجبیل و فلفل را در یک قابلمه کوچک مخلوط کنید، روی حرارت متوسط هم بزنید.
پیاز چه را اضافه کنید
بعد از اینکه مخلوط کمی خنک شد پیازچه خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بال های مرغ را مزه دار کنید
بال های مرغ را در یک کیسه بزرگ با قابلیت بسته شدن قرار دهید و روی چاشنی بریزید و خوب پخش کنید و سپس به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید.
بال های مرغ را پخش کرده و روی توری سیمی بچینید و پاپریکا بپاشید و با فویل آلومینیومی بپوشانید سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید.
فویل را بردارید و دمای فر را به 220 درجه سانتیگراد افزایش دهید و دوباره به مدت 15 دقیقه بپزید
بال مرغ را با سس تریاکی و کنجد مستقیما در بشقاب سرو سرو کنید.