رسپی شُشْبَرَک به روش سوری (شامی) 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
85639bbacf0b5def3edf9d4e225bb4ec5e6a9a8d 180722144647
Ae209b61e3c4fe896865c338c62c46cb5406a79a 180722144647
5d1a495d888bd18966b95d3af51e708505284f7a 180722144647
1 300x203

شيش برک یا شُشْبَرَك یکی از معروف ترین و محبوب ترین غذاهای شام محسوب می شود، خمیری است که با گوشت پر شده و در شیر پخته شده قرار می گیرد، شیش برک علاوه بر طعم لذیذ، دارای ارزش غذایی بالایی است که انرژی بدن را تامین می کند.
طرز تهیه شیش برک به روش شام
مواد لازم
برای خمیر
2 پیمانه آرد.
1 پیمانه آب.
نمک.
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی.
برای پر کردن
گوشت چرخ کرده (گوساله یا بره) 250 عدد.
پیاز سایز متوسط.
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی.
نمک.
فلفل سیاه.
یک چهارم قاشق چایخوری از هفت ادویه.
به میزان لازم جوز هندی.
به میزان لازم دارچین.
برای شیر
یک کیلوگرم شیر.
یک قاشق نشاسته
½ پیمانه آب
2 حبه سیر له شده
2 قاشق غذاخوری گشنیز (تازه)
نمک
فلفل
½ مکعب عصاره گوشت
ابتدا طرز تهیه خمیر شیش برک را با هم مرور می کنیم که مواد خمیر را مخلوط کرده و ورز می دهیم سپس با می پیچیم و حدود نیم ساعت می گذاریم استراحت کند و در مورد میاننی با تفت دادن پیاز آماده می شود. روغن می دهیم تا طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و هم می زنیم تا رنگ آن تغییر کند سپس نمک و ادویه را به میزان دلخواه می گذاریم و روی اجاق تا گوشت نرم شود سپس مواد میانی را صاف می کنیم و کنار می کنیم
. خمیر را با وردنه باز می کنیم و با قالب شیش براک به شکل دایره برش می دهیم

سپس آن را پر می کنند و می بندند تا یک کلاه تشکیل شود. حالا به مهم ترین قسمت یعنی پختن شیش برک با شیر می رسیم که حدود یک کیلوگرم شیر را روی حرارت متوسط با هم زدن مداوم می گذاریم تا بجوشد تا به دلخواه نمک و ادویه اضافه شود و تکه های شیش برک را داخل آن می ریزند. در قابلمه را بگذارید و بین 30 تا 40 دقیقه روی حرارت متوسط تا ملایم بگذارید تا خمیرها پف کنند و نشان دهنده آماده شدن آنها باشد.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

موضوعات مشابه

فرشتهm71
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
45
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
74
اعتصامی
اعتصامی
فرشتهm71
2
پاسخ‌ها
18
بازدیدها
151
اعتصامی
اعتصامی
بالا