رسپی ساتی الدجاج اصیل اندونزیایی

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
طرز تهیه ساتای مرغ به روش آسیایی، ساتای یکی از غذاهای اندونزیایی که در بسیاری از کشورهای آسیایی دیگر مانند مالزی، سنگاپور و تایلند پرطرفداراست.

مواد اولیه
برای 4 نفر

_ یک پیمانه شیر نارگیل
_ 2 قاشق غذاخوری سس سویا
_ 2 قاشق چایخوری کاری
_ 1 قاشق چایخوری زردچوبه
_ 3 حبه سیر له شده
_ 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
_ شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
_ 1 قاشق غذاخوری سس ماهی
_ سینه مرغ 1 کیلوگرم (نواری بریده شده)
_ 1 قاشق غذاخوری روغن کانولا
_ نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن)
فلفل سیاه به مزه)
_ 3 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی (برای سس)
_ 1 قاشق غذاخوری سس سویا
_ 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
_ 2 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
_ 2 قاشق چایخوری سس تند
_ 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده

مراحل
1- شیر نارگیل، سس سویا، کاری، زردچوبه، سیر، زنجبیل، شکر قهوه ای و سس ماهی را با هم مخلوط کنید.

2- برش های مرغ و سس را در کیسه ای بریزید سپس در آن را ببندید و مواد را خوب تکان دهید و در یخچال قرار دهید.

3- تکه های مرغ را با سیخ بکشید.

4- دو طرف سیخ ها را با روغن کانولا بمالید و نمک و فلفل سیاه بپاشید.

5- سیخ ها را روی گریل قرار دهید تا مرغ پخته شود.

6- کره بادام زمینی، سس سویا، آب لیموترش، شکر قهوه ای، سس تند و زنجبیل را بریزید سپس خوب مخلوط کنید و در کنار مرغ سرو کنید.نوشِ جاان


Chicken satay 56a8a7643df78cf7729f6e56
 
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,047
امتیازها
113
مدال ها
12
طرز تهیه ساتای مرغ به روش آسیایی، ساتای یکی از غذاهای اندونزیایی که در بسیاری از کشورهای آسیایی دیگر مانند مالزی، سنگاپور و تایلند پرطرفداراست.

مواد اولیه
برای 4 نفر

_ یک پیمانه شیر نارگیل
_ 2 قاشق غذاخوری سس سویا
_ 2 قاشق چایخوری کاری
_ 1 قاشق چایخوری زردچوبه
_ 3 حبه سیر له شده
_ 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
_ شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
_ 1 قاشق غذاخوری سس ماهی
_ سینه مرغ 1 کیلوگرم (نواری بریده شده)
_ 1 قاشق غذاخوری روغن کانولا
_ نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن)
فلفل سیاه به مزه)
_ 3 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی (برای سس)
_ 1 قاشق غذاخوری سس سویا
_ 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
_ 2 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
_ 2 قاشق چایخوری سس تند
_ 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده

مراحل
1- شیر نارگیل، سس سویا، کاری، زردچوبه، سیر، زنجبیل، شکر قهوه ای و سس ماهی را با هم مخلوط کنید.

2- برش های مرغ و سس را در کیسه ای بریزید سپس در آن را ببندید و مواد را خوب تکان دهید و در یخچال قرار دهید.

3- تکه های مرغ را با سیخ بکشید.

4- دو طرف سیخ ها را با روغن کانولا بمالید و نمک و فلفل سیاه بپاشید.

5- سیخ ها را روی گریل قرار دهید تا مرغ پخته شود.

6- کره بادام زمینی، سس سویا، آب لیموترش، شکر قهوه ای، سس تند و زنجبیل را بریزید سپس خوب مخلوط کنید و در کنار مرغ سرو کنید.نوشِ جاان


مشاهده فایل‌پیوست 16630
چقدر چیز می خواد.
 
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,047
امتیازها
113
مدال ها
12
وای ممنووونم ..از صبح دلم گرفته بود
کلی خندیدم
خدا دلتون را شاد کنه 😍

ولی ب نظر خوشمزه میاد
انشالله هیچ وقت به دلت غم نیاد عزیزم.
اگر جایی به عنوان پذیرایی بود امتحان میکنم .مثلا رستوران سلف سرویس
 

موضوعات مشابه

اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
136
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
91
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
67
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
25
اعتصامی
اعتصامی
بالا