ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
طرز تهیه ساتای مرغ به روش آسیایی، ساتای یکی از غذاهای اندونزیایی که در بسیاری از کشورهای آسیایی دیگر مانند مالزی، سنگاپور و تایلند پرطرفداراست.
مواد اولیه
برای 4 نفر
_ یک پیمانه شیر نارگیل
_ 2 قاشق غذاخوری سس سویا
_ 2 قاشق چایخوری کاری
_ 1 قاشق چایخوری زردچوبه
_ 3 حبه سیر له شده
_ 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
_ شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
_ 1 قاشق غذاخوری سس ماهی
_ سینه مرغ 1 کیلوگرم (نواری بریده شده)
_ 1 قاشق غذاخوری روغن کانولا
_ نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن)
فلفل سیاه به مزه)
_ 3 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی (برای سس)
_ 1 قاشق غذاخوری سس سویا
_ 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
_ 2 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
_ 2 قاشق چایخوری سس تند
_ 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
مراحل
1- شیر نارگیل، سس سویا، کاری، زردچوبه، سیر، زنجبیل، شکر قهوه ای و سس ماهی را با هم مخلوط کنید.
2- برش های مرغ و سس را در کیسه ای بریزید سپس در آن را ببندید و مواد را خوب تکان دهید و در یخچال قرار دهید.
3- تکه های مرغ را با سیخ بکشید.
4- دو طرف سیخ ها را با روغن کانولا بمالید و نمک و فلفل سیاه بپاشید.
5- سیخ ها را روی گریل قرار دهید تا مرغ پخته شود.
6- کره بادام زمینی، سس سویا، آب لیموترش، شکر قهوه ای، سس تند و زنجبیل را بریزید سپس خوب مخلوط کنید و در کنار مرغ سرو کنید.نوشِ جاان
مواد اولیه
برای 4 نفر
_ یک پیمانه شیر نارگیل
_ 2 قاشق غذاخوری سس سویا
_ 2 قاشق چایخوری کاری
_ 1 قاشق چایخوری زردچوبه
_ 3 حبه سیر له شده
_ 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
_ شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
_ 1 قاشق غذاخوری سس ماهی
_ سینه مرغ 1 کیلوگرم (نواری بریده شده)
_ 1 قاشق غذاخوری روغن کانولا
_ نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن)
فلفل سیاه به مزه)
_ 3 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی (برای سس)
_ 1 قاشق غذاخوری سس سویا
_ 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
_ 2 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
_ 2 قاشق چایخوری سس تند
_ 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
مراحل
1- شیر نارگیل، سس سویا، کاری، زردچوبه، سیر، زنجبیل، شکر قهوه ای و سس ماهی را با هم مخلوط کنید.
2- برش های مرغ و سس را در کیسه ای بریزید سپس در آن را ببندید و مواد را خوب تکان دهید و در یخچال قرار دهید.
3- تکه های مرغ را با سیخ بکشید.
4- دو طرف سیخ ها را با روغن کانولا بمالید و نمک و فلفل سیاه بپاشید.
5- سیخ ها را روی گریل قرار دهید تا مرغ پخته شود.
6- کره بادام زمینی، سس سویا، آب لیموترش، شکر قهوه ای، سس تند و زنجبیل را بریزید سپس خوب مخلوط کنید و در کنار مرغ سرو کنید.نوشِ جاان