sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
طرز تهیه المطابقه اردنی که یکی از غذاهای سنتی اردن است که در مواد اولیه آن از روغن زیتون محلی استفاده می شود و به روشهای مختلف درست میشود و در وعده شام یا صبحانه سرو میشود و همچنین میتوان آن را در سحری سرو کرد.
دستور این غذا بسیار آسان است و از طرف دیگر به دلیل وجود روغن زیتون دارای مواد مغذی است.
یک کیلوگرم آرد گندم کامل. سه پیمانه آرد سفید. نصف قاشق چایخوری نمک. یک پیمانه شکر. یک قاشق غذاخوری عنبیه. یک قاشق غذاخوری کنجد. دو پیمانه آب گرم. یک چهارم پیمانه روغن زیتون.
مواد میانی
نیم کیلوگرم پیاز خرد شده. نصف قاشق چایخوری نمک. ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه. سه قاشق غذاخوری سماق. نصف پیمانه روغن زیتون
طرز تهیه
مواد خمیر
را به مدت ده دقیقه با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید که می توان آن را درست کرد
روغن را در ماهیتابه ریخته، پیازها را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند، سپس نمک، فلفل سیاه و سماق را اضافه کنید.
خمیر را به چند گلوله متوسط تقسیم کنید و با وردنه شروع به باز کردن خوب خمیر کنید سپس داخل آن را گذاشته و از لبه ها شروع به بستن آن کنید و دوباره آن را باز کنید سپس شروع به درست کردن خمیر دوم کنید و روی آن قرار دهید. لایه ها را روی هم قرار دهید و دوباره آن را پهن کنید و دو طرف آن را با روغن زیتون بمالید. سپس آن را در قالب قرار داده و به مدت یک ربع از دو طرف آن را بپزید
تکه های المطابقه را روی بشقاب های سرو بچینید، اندازه بگیرید و برش دهید، سپس سرو کنید
دستور این غذا بسیار آسان است و از طرف دیگر به دلیل وجود روغن زیتون دارای مواد مغذی است.
یک کیلوگرم آرد گندم کامل. سه پیمانه آرد سفید. نصف قاشق چایخوری نمک. یک پیمانه شکر. یک قاشق غذاخوری عنبیه. یک قاشق غذاخوری کنجد. دو پیمانه آب گرم. یک چهارم پیمانه روغن زیتون.
مواد میانی
نیم کیلوگرم پیاز خرد شده. نصف قاشق چایخوری نمک. ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه. سه قاشق غذاخوری سماق. نصف پیمانه روغن زیتون
طرز تهیه
مواد خمیر
را به مدت ده دقیقه با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید که می توان آن را درست کرد
روغن را در ماهیتابه ریخته، پیازها را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند، سپس نمک، فلفل سیاه و سماق را اضافه کنید.
خمیر را به چند گلوله متوسط تقسیم کنید و با وردنه شروع به باز کردن خوب خمیر کنید سپس داخل آن را گذاشته و از لبه ها شروع به بستن آن کنید و دوباره آن را باز کنید سپس شروع به درست کردن خمیر دوم کنید و روی آن قرار دهید. لایه ها را روی هم قرار دهید و دوباره آن را پهن کنید و دو طرف آن را با روغن زیتون بمالید. سپس آن را در قالب قرار داده و به مدت یک ربع از دو طرف آن را بپزید
تکه های المطابقه را روی بشقاب های سرو بچینید، اندازه بگیرید و برش دهید، سپس سرو کنید