رسپی المطابقه اصیل اردنی مغذی و آسان.. 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,200
امتیازها
113
مدال ها
18
طرز تهیه المطابقه اردنی که یکی از غذاهای سنتی اردن است که در مواد اولیه آن از روغن زیتون محلی استفاده می شود و به روش‌های مختلف درست می‌شود و در وعده شام یا صبحانه سرو می‌شود و همچنین می‌توان آن را در سحری سرو کرد.
دستور این غذا بسیار آسان است و از طرف دیگر به دلیل وجود روغن زیتون دارای مواد مغذی است.
یک کیلوگرم آرد گندم کامل. سه پیمانه آرد سفید. نصف قاشق چایخوری نمک. یک پیمانه شکر. یک قاشق غذاخوری عنبیه. یک قاشق غذاخوری کنجد. دو پیمان‌ه آب گرم. یک چهارم پیمانه روغن زیتون.
مواد میانی
نیم کیلوگرم پیاز خرد شده. نصف قاشق چایخوری نمک. ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه. سه قاشق غذاخوری سماق. نصف پیمانه روغن زیتون
طرز تهیه
مواد خمیر
8d0033875eb0186df1401545a858d4af922c7757 210322234640

را به مدت ده دقیقه با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید که می توان آن را درست کرد
8af6a3509d29276dbd955d7c6a41e355534b374b 210322235345

روغن را در ماهیتابه ریخته، پیازها را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند، سپس نمک، فلفل سیاه و سماق را اضافه کنید.

72b7ef77064cacecba3be7898e4c5048474047dc 210322234640

خمیر را به چند گلوله متوسط تقسیم کنید و با وردنه شروع به باز کردن خوب خمیر کنید سپس داخل آن را گذاشته و از لبه ها شروع به بستن آن کنید و دوباره آن را باز کنید سپس شروع به درست کردن خمیر دوم کنید و روی آن قرار دهید. لایه ها را روی هم قرار دهید و دوباره آن را پهن کنید و دو طرف آن را با روغن زیتون بمالید. سپس آن را در قالب قرار داده و به مدت یک ربع از دو طرف آن را بپزید

6993cad4a63c142583b04e8a8104ef3b1f6d7255 210322234640


تکه های المطابقه را روی بشقاب های سرو بچینید، اندازه بگیرید و برش دهید، سپس سرو کنید
 
بالا