رسپی المخلمه مشهور عراقی

  • نویسنده موضوع angel
  • تاریخ شروع
angel

angel

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
12/10/22
نوشته‌ها
954
پسندها
3,478
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩
D8a7d984d985d8aed984d985d8a9 d8a8d8a7d984d8a8d98ad8b6 d988 d8a7d984d8b7d985d8a7d8b7d985


با ساده ترین روش تهیه المخلمه عراقی خوشمزه گوشتی با مراحلی ساده آشنا شوید.

🍽مواد لازم
¼ کیلو گوشت چرخ کرده. 2 عدد پیاز، ریز خرد شده. 4 عدد تخم مرغ. 2 عدد گوجه فرنگی پوست گرفته، ریز خرد شده. 2 عدد سیب زمینی آب پز شده به صورت مکعبی خرد شده. ½ دسته جعفری، ریز خرد شده. 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی. ½ قاشق چایخوری کاری. ¼ قاشق چایخوری زردچوبه. ¼ قاشق چای خوری زیره. نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه.

🍽طرز تهیه
در یک قابلمه روی اجاق گاز، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.
گوشت چرخ کرده را روی آن بگذارید و هم بزنید تا رنگ آن طلایی شود سپس حرارت را کم کنید و گوشت را بگذارید تا کاملا بپزد.
سیب زمینی و گوجه های پخته شده را به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. جعفری خرد شده، کاری، زردچوبه، زیره، نمک و فلفل سیاه را بریزید و همه مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند.
تخم مرغ ها را یکی یکی روی مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه کنید سپس در ظرف را ببندید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.
ظرف المخلمه عراقی را از روی آتش بردارید و داغ سرو کنید
نوش جان
 

موضوعات مشابه

بالا