رسپی المجدر مصری شناخته شده و اصیل

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
المجدره یکی از معروف ترین غذاها در کشورهای عربی به ویژه کشورهای عراق، سوریه، فلسطین، اردن و لبنان به شمار می رود المجدره از دو ماده اصلی عدس قهوه ای و برنج تشکیل شده است.

مواد لازم

_ یک پیمانه عدس قهوه ای.
_ یک پیمانه برنج مصری.
_ یک قاشق غذاخوری زیره.
_ یک قاشق غذاخوری
_ روغن زیتون. یک قاشق غذاخوری
_ نمک. یک عدد پیاز خلالی.
_ روغن نباتی (برای سرخ کردن)
7fc32167f0f0a49cd8c1bec20aff38ddf6fe779f 190922062221

برنج را به مدت نیم ساعت در یک کاسه متوسط خیس کنید، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
33ded40f69692548ad8151e8908247faac02ce9a 190922062221

عدس ها را در قابلمه ای حاوی آب نمک در حال جوش روی حرارت متوسط بجوشانید تا نیم پز شود.
597c3df9f9575054aa9271ce8f31549e0dda64d4 190922062221

روغن را در ماهیتابه نچسب گرم کنید، سپس خلال های پیاز را تفت دهید تا طلایی شوند، سپس کنار بگذارید
0340997ce2078adf432c074831b6d7fcc19796aa 190922062221

روغن را در قابلمه مناسبی روی حرارت زیاد داغ کنید، سپس برنج و عدس را با یک پیمانه آب بریزید، سپس حرارت را کم کنید و مخلوط را به مدت 15 دقیقه بگذارید تا نرم شود، سپس پیازها را به سطح قابلمه اضافه کنید. و آن را از روی حرارت بردارید.
07099b633970e9181efdb40b7aee0a9671128fd1 190922062221

مجدره را در ظرف سرو کنار ماست یا سالاد بریزید و داغ سرو کنید.نوش جاان
 
بالا