ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
المجدره یکی از معروف ترین غذاها در کشورهای عربی به ویژه کشورهای عراق، سوریه، فلسطین، اردن و لبنان به شمار می رود المجدره از دو ماده اصلی عدس قهوه ای و برنج تشکیل شده است.
مواد لازم
_ یک پیمانه عدس قهوه ای.
_ یک پیمانه برنج مصری.
_ یک قاشق غذاخوری زیره.
_ یک قاشق غذاخوری
_ روغن زیتون. یک قاشق غذاخوری
_ نمک. یک عدد پیاز خلالی.
_ روغن نباتی (برای سرخ کردن)
برنج را به مدت نیم ساعت در یک کاسه متوسط خیس کنید، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
عدس ها را در قابلمه ای حاوی آب نمک در حال جوش روی حرارت متوسط بجوشانید تا نیم پز شود.
روغن را در ماهیتابه نچسب گرم کنید، سپس خلال های پیاز را تفت دهید تا طلایی شوند، سپس کنار بگذارید
روغن را در قابلمه مناسبی روی حرارت زیاد داغ کنید، سپس برنج و عدس را با یک پیمانه آب بریزید، سپس حرارت را کم کنید و مخلوط را به مدت 15 دقیقه بگذارید تا نرم شود، سپس پیازها را به سطح قابلمه اضافه کنید. و آن را از روی حرارت بردارید.
مجدره را در ظرف سرو کنار ماست یا سالاد بریزید و داغ سرو کنید.نوش جاان
مواد لازم
_ یک پیمانه عدس قهوه ای.
_ یک پیمانه برنج مصری.
_ یک قاشق غذاخوری زیره.
_ یک قاشق غذاخوری
_ روغن زیتون. یک قاشق غذاخوری
_ نمک. یک عدد پیاز خلالی.
_ روغن نباتی (برای سرخ کردن)
برنج را به مدت نیم ساعت در یک کاسه متوسط خیس کنید، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
عدس ها را در قابلمه ای حاوی آب نمک در حال جوش روی حرارت متوسط بجوشانید تا نیم پز شود.
روغن را در ماهیتابه نچسب گرم کنید، سپس خلال های پیاز را تفت دهید تا طلایی شوند، سپس کنار بگذارید
روغن را در قابلمه مناسبی روی حرارت زیاد داغ کنید، سپس برنج و عدس را با یک پیمانه آب بریزید، سپس حرارت را کم کنید و مخلوط را به مدت 15 دقیقه بگذارید تا نرم شود، سپس پیازها را به سطح قابلمه اضافه کنید. و آن را از روی حرارت بردارید.
مجدره را در ظرف سرو کنار ماست یا سالاد بریزید و داغ سرو کنید.نوش جاان