ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
رسپی صیادیه ماهی در میان آشپزان عرب معروف است و یکی از غذاهای مقوی، خوشمزه، آسان و سریع است.
مواد اولیه
_ سه عدد پیاز خرد شده و سرخ شده.
_ یک گوجه فرنگی بزرگ، ریز خرد شده.
_ دو حبه سیر خرد شده.
_ سه چهارم پیمانه آب.
_ سه قاشق غذاخوری روغن.
مواد چاشنی صیادیه
_ یک قاشق چایخوری ادویه ماهی.
_ یک قاشق چای خوری گشنیز.
_ یک قاشق چای خوری زیره.
_ نصف قاشق چایخوری زردچوبه.
_ یک کیلوگرم فیله ماهی.
_ یک قاشق کوچک نمک.
_ آب لیمو. یک پیمانه آرد
_ سه پیمانه برنج مصری شسته، خیس شده و آبکش شده.
طرز تهیه
مخلوطی از پیاز سرخ شده و ادویه ها را آماده کنید
نصف مقدار پیاز سرخ شده را با هم مخلوط کنید، گوجه فرنگی، سیر، آب، نصف ادویه ماهی، نصف گشنیز، نیمی از زیره و زردچوبه را در غذاساز اضافه کنید، همه مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید..
چاشنی ماهی
ماهی را با باقیمانده گشنیز، آبلیمو، زیره و ادویه ماهی مزه دار کنید.
ماهی را سرخ کنید
ماهی را به آرد آغشته کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود و کنار بگذارید.
برنج را آماده کنید
دو قاشق غذاخوری روغن و پیاز را در قابلمه ای روی حرارت بریزید و برنج و پیاز سرخ شده و نمک و آب را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و برنج را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و آب آن خشک شود روی برنج ماهی را قرار دهید ، در قابلمه را بپوشانید و ده دقیقه بگذارید تا غذا آماده شود
برنج را پهن کرده و برش های فیله ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید و با گشنیز سبز و پیاز تزئین کنید..نوش جاان
مواد اولیه
_ سه عدد پیاز خرد شده و سرخ شده.
_ یک گوجه فرنگی بزرگ، ریز خرد شده.
_ دو حبه سیر خرد شده.
_ سه چهارم پیمانه آب.
_ سه قاشق غذاخوری روغن.
مواد چاشنی صیادیه
_ یک قاشق چایخوری ادویه ماهی.
_ یک قاشق چای خوری گشنیز.
_ یک قاشق چای خوری زیره.
_ نصف قاشق چایخوری زردچوبه.
_ یک کیلوگرم فیله ماهی.
_ یک قاشق کوچک نمک.
_ آب لیمو. یک پیمانه آرد
_ سه پیمانه برنج مصری شسته، خیس شده و آبکش شده.
طرز تهیه
مخلوطی از پیاز سرخ شده و ادویه ها را آماده کنید
نصف مقدار پیاز سرخ شده را با هم مخلوط کنید، گوجه فرنگی، سیر، آب، نصف ادویه ماهی، نصف گشنیز، نیمی از زیره و زردچوبه را در غذاساز اضافه کنید، همه مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید..
چاشنی ماهی
ماهی را با باقیمانده گشنیز، آبلیمو، زیره و ادویه ماهی مزه دار کنید.
ماهی را سرخ کنید
ماهی را به آرد آغشته کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود و کنار بگذارید.
برنج را آماده کنید
دو قاشق غذاخوری روغن و پیاز را در قابلمه ای روی حرارت بریزید و برنج و پیاز سرخ شده و نمک و آب را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و برنج را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و آب آن خشک شود روی برنج ماهی را قرار دهید ، در قابلمه را بپوشانید و ده دقیقه بگذارید تا غذا آماده شود
برنج را پهن کرده و برش های فیله ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید و با گشنیز سبز و پیاز تزئین کنید..نوش جاان