رسپی الصیادیه السمک اصیل و خوشمزه ..

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
رسپی صیادیه ماهی در میان آشپزان عرب معروف است و یکی از غذاهای مقوی، خوشمزه، آسان و سریع است.

مواد اولیه

_ سه عدد پیاز خرد شده و سرخ شده.
_ یک گوجه فرنگی بزرگ، ریز خرد شده.
_ دو حبه سیر خرد شده.
_ سه چهارم پیمانه آب.
_ سه قاشق غذاخوری روغن.

مواد چاشنی صیادیه

_ یک قاشق چایخوری ادویه ماهی.
_ یک قاشق چای خوری گشنیز.
_ یک قاشق چای خوری زیره.
_ نصف قاشق چایخوری زردچوبه.

_ یک کیلوگرم فیله ماهی.
_ یک قاشق کوچک نمک.
_ آب لیمو. یک پیمانه آرد
_ سه پیمانه برنج مصری شسته، خیس شده و آبکش شده.

طرز تهیه

مخلوطی از پیاز سرخ شده و ادویه ها را آماده کنید
نصف مقدار پیاز سرخ شده را با هم مخلوط کنید، گوجه فرنگی، سیر، آب، نصف ادویه ماهی، نصف گشنیز، نیمی از زیره و زردچوبه را در غذاساز اضافه کنید، همه مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید..
40e4d7b008a0155e853457c44b5d1f10688f66ec 210222091957

چاشنی ماهی
72c878957466db9cf6056e49ef87a51e57f37301 210222091957 1

ماهی را با باقیمانده گشنیز، آبلیمو، زیره و ادویه ماهی مزه دار کنید.

ماهی را سرخ کنید
4903801eb8214ee39ed1ba61a7e67b9fa27a7143 210222091957

ماهی را به آرد آغشته کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود و کنار بگذارید.

برنج را آماده کنید
925cdf6006fe4c457fa6466278047bbc65f008bb 210222091957

دو قاشق غذاخوری روغن و پیاز را در قابلمه ای روی حرارت بریزید و برنج و پیاز سرخ شده و نمک و آب را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و برنج را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و آب آن خشک شود روی برنج ماهی را قرار دهید ، در قابلمه را بپوشانید و ده دقیقه بگذارید تا غذا آماده شود
E5cce9f072b4f1776d71f89897a97eb64144e958 210222091957

برنج را پهن کرده و برش های فیله ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید و با گشنیز سبز و پیاز تزئین کنید..نوش جاان
 
بالا