رسپی البرازق مشهور و اصیل سوری

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
Jasmine babri 157040158 1056638014864356 8496190553637430566 n

برازق یه شیرینی اهل دمشق سوریه است که یک طرف شیرینی‌ها تو کنجد و زیرشون پسته خرد شده داره… البته این شیرینی خوشمزه تو کشورهایی مثل لبنان و فلسطین و نواحی اطراف هم طبخ میشه.

مواد لازم:

_ کره ۱/۲ پیمانه (۱۱۰ گرم)
_ پودر قند ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
_ بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
_ آرد ۱/۲ ۱ پیمانه ( ۲۲۰ گرم)
_ تخم مرغ ۱ عدد
_ وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
_ سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری
_ نمک ۱ پینچ
_ کنجد خام ۱ پیمانه
_ مغز پسته بدون نمک خرد شده ۱ پیمانه

طرز تهیه برازق:

کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ، نمک، سرکه و وانیل را اضافه و خوب مخلوط کنید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و سپس طی دو تا سه مرحله به مواد اضافه کنید و چند دور با سرعت کم همزن مخلوط کنید تا خمیر لطیفی تهیه شود.

خمیر را نیم ساعت در کیسه نایلونی درون یخچال استراحت دهید.

کف سینی را با کاغذ مومی بپوشانید. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.

از خمیر گلوله‌هایی یک اندازه جدا کنید و به صورت دایره به ضخامت نیم سانتیمتر فرم دهید. یک طرف خمیر را داخل کاسه کنجد قرار دهید و روی خمیر را فشار دهید تا کنجد به آن بچسبد و سمت دیگر آن را داخل پسته خرد شده بزنید و از سمت پسته‌ای زیر آن داخل سینی فر بچینید.

شیرینی‌ها را حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند بپزید.


با این مقدار مواد حدود ۶۰۰ گرم شیرینی خواهید داشت.نوش جاان
 
میترا_خانم

میترا_خانم

Ms
تاریخ ثبت‌نام
28/2/23
نوشته‌ها
51
پسندها
90
امتیازها
18
جنسیت
خانم👩
مشاهده فایل‌پیوست 16959
برازق یه شیرینی اهل دمشق سوریه است که یک طرف شیرینی‌ها تو کنجد و زیرشون پسته خرد شده داره… البته این شیرینی خوشمزه تو کشورهایی مثل لبنان و فلسطین و نواحی اطراف هم طبخ میشه.

مواد لازم:

_ کره ۱/۲ پیمانه (۱۱۰ گرم)
_ پودر قند ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
_ بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
_ آرد ۱/۲ ۱ پیمانه ( ۲۲۰ گرم)
_ تخم مرغ ۱ عدد
_ وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
_ سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری
_ نمک ۱ پینچ
_ کنجد خام ۱ پیمانه
_ مغز پسته بدون نمک خرد شده ۱ پیمانه

طرز تهیه برازق:

کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ، نمک، سرکه و وانیل را اضافه و خوب مخلوط کنید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و سپس طی دو تا سه مرحله به مواد اضافه کنید و چند دور با سرعت کم همزن مخلوط کنید تا خمیر لطیفی تهیه شود.

خمیر را نیم ساعت در کیسه نایلونی درون یخچال استراحت دهید.

کف سینی را با کاغذ مومی بپوشانید. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.

از خمیر گلوله‌هایی یک اندازه جدا کنید و به صورت دایره به ضخامت نیم سانتیمتر فرم دهید. یک طرف خمیر را داخل کاسه کنجد قرار دهید و روی خمیر را فشار دهید تا کنجد به آن بچسبد و سمت دیگر آن را داخل پسته خرد شده بزنید و از سمت پسته‌ای زیر آن داخل سینی فر بچینید.

شیرینی‌ها را حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند بپزید.


با این مقدار مواد حدود ۶۰۰ گرم شیرینی خواهید داشت.نوش جاان
رسپی چیه؟؟؟
چرا اينقدر تاپیک میزنین براش ؟ 🤔🤔
جریانش چیه 😅
 
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
V

Vafa68

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
1,980
پسندها
3,803
امتیازها
113
مدال ها
9
فارسی را پاس بداریم:(378):
 
میترا_خانم

میترا_خانم

Ms
تاریخ ثبت‌نام
28/2/23
نوشته‌ها
51
پسندها
90
امتیازها
18
جنسیت
خانم👩
میترا_خانم

میترا_خانم

Ms
تاریخ ثبت‌نام
28/2/23
نوشته‌ها
51
پسندها
90
امتیازها
18
جنسیت
خانم👩

موضوعات مشابه

بالا