رسپی الاوزی سوری اصیل

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
3858899deb1c788e9241ef8ea4aeeae0 w750 h500

الأوزی با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای متعلق به شام است و به روش های مختلف و با موادی متفاوت از کشوری به کشور دیگر تهیه می شود. مواد تشکیل دهنده

_ دو پیمانه برنج باسماتی.
_ نیم کیلو گوشت چرخ کرده.
_ یک پیمانه آب.
_ یک پیمانه نخود و هویج خرد شده
_ نصف پیمانه قارچ خرد شده.
_ دو حبه سیر.
_ پیاز کوچک
_ یک قاشق غذاخوری ادویه کاری
_ هر کدام یک قاشق چایخوری: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و هل آسیاب شده.
_ چهار قاشق غذاخوری روغن نباتی.

طرز تهیه
پیاز و سیر را به قطعات بسیار کوچک خرد کنید.
دو قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه متوسط روی حرارت قرار دهید، سپس نصف مقدار پیاز و سیر را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید.

نخود و هویج را به پیاز و سیر اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید.

یک چهارم پیمانه آب و نصف مقدار چاشنی و ادویه را به مخلوط اضافه کنید.

گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه ای روی حرارت بگذارید و ده دقیقه تفت دهید تا نرم شود و خشک شود.

گوشت چرخ کرده را به مخلوط سبزیجات اضاافه کنید و دوباره پنج دقیقه هم بزنید.

بقیه پیاز و سیر را در یک قابلمه متوسط روی حرارت با 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی بریزید.
برنج را به پیازها اضافه کنید و دوباره یک دقیقه هم بزنید.

آب، نمک و بقیه ادویه ها را به برنج اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه تفت دهید.

در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و بگذارید بیست دقیقه بجوشد.

برنج را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با مخلوط گوشت و سبزیجات تزیین کنید و سپس با بادام تفت داده شده تزیین کنید.نوش جاان
 

موضوعات مشابه

بالا