دستور تهیه اسفناج پلو بدون گوشت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
مواد لازم اسفناج پلو بدون گوشت

_ برنج ایرانی/ ۲ پیمانه
_ آب/ ۲ پیمانه
_ سیر/ ۲ حبه
_ اسفناج تازه
_ زردچوبه. زعفران یا ادویه پلو
_ روغن/ به مقدار لازم
_ زیره سبز/ یک قاشق
_ پیاز/ یک عدد
_ نمک و فلفل/ به مقدار لازم


دستور تهیه اسفناج پلو بدون گوشت

برای تهیه هر نوع پلویی ابتدا بهتر است، برنج را از قبل خیس کنید، برای این منظور نیم ساعت قبل برنج را بشویید و خیس کنید، در همین حین اسفناج را نیز به خوبی شسته و خرد کنید.پیاز و سیر را نیز به صورت ریز خرد کنید. بعد داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید و زیره را درون آن بریزید، زیرا انجام این کار موجب از بین رفتن عطر زیره خواهد شد. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید، البته لازم نیست خیلی این کار را ادامه دهید زیرا زیره خیلی زود می سوزد و در صورت دلخواه در این مرحله می توانید ادویه و زردچوبه را بیفزایید و یا اینکه آن را به آب در حال جوش برنج اضافه کنید.

در مرحله بعدی تهیه اسفناج پلو لازم است که آب برنج خیس کرده را خالی کنید و آن را داخل قابلمه ای بریزید، سپس کمی هم بزنید البته
با قاشق چوبی تا برنج شفته نشود، بعد مقدار ۲ پیمانه آب بیفزایید و اجازه دهید تا به جوش آید به جای آن می توانید ۲ پیمانه آب جوش اضافه کنید، در این مرحله اسفناج را نیز بریزید و بعد از افزودن نمک و فلفل به اندازه، می توانید حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا آب برنج کشیده شود، همچنین دم کنی نیز بگذارید و بگذارید تا به مدت حدودا ۴۵ دقیقه دم بکشد تا غذا برای سرو آماده شود.نوش جاان
Fery foodd 20201024 0001
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا