sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
خواستگاه سس پستو.
تاریخچه و خاستگاه سس پستو به شمال ایتالیا برمی گردد و به ویژه این منطقه با شرایط آب و هوایی که دارد برای پرورش ریحان ایده آل است.
مواد اولیه برای تهیه پستو.
سس پستو عمدتاً از سیر له شده، ریحان، آجیل کاج، روغن زیتون و پنیر پارمیجانو-رجیانو تهیه شده از شیر گوسفند تهیه می شود.
پستو به چه معناست؟
کلمه ایتالیایی پستو: pestare به معنی آسیاب کردن یا له کردن است، زیرا مواد سس با حرکت دایرهای آسیاب له می شود.
اگر ریحان تازه برای تهیه آن ندارید، جایگزین ریحان در تهیه سس معروف پستو به شما معرفی می کنیم
گشنیز سبز:
می توان ریحان را با گشنیز سبز تازه با پنیر پارمزان و سیر جایگزین کرد.
اسفناج:
برای طعم ملایمی که با قوت و طعم ریحان یا گشنیز سبز متفاوت است، میتوانید ریحان را با اسفناج تازه با سیر، روغن زیتون و پنیر پارمزان جایگزین کنید، زیرا یکی از گزینههای شماست.
جعفری:
جعفری یکی از پرمصرف ترین سبزیجات برگی در غذاهای عربی است و در تهیه بسیاری از دستور العمل ها مانند تبوله، جعفری و غیره بسیار محبوب است. برای تهیه سس پستو با آبلیمو و بقیه مواد اولیه سس می توانید ریحان را با جعفری جایگزین کنید.
نکته: در صورتی که مقدار زیادی بیشتر از نیاز روزانه به استفاده از سس پستو اصلی یا جایگزین های آن تهیه شود، می توان آن را در فریزر منجمد کرد تا دوباره استفاده شود
آخرین ویرایش توسط مدیر: