- تاریخ ثبتنام
- 25/1/23
- نوشتهها
- 1,349
- پسندها
- 2,294
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 13
⬅️اینم پنج نکته طلایی برای یه چلو خوشمزه و مهمون کش که بلد بودم براتون گذاشتم ...
🌈اگر برنجتان شور شد:👇🏻
اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده ، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید.
سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.🤌🏻🥰
⬅️اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.🤌🏻🥰
⬅️اگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.🥰🤌🏻
⬅️اگر برنج تان ته گرفت:👇🏻
به سرعت چند تکه نان روی برنج بگذارید. نان بوی سوختگی را به خودش می گیرد.🤌🏻😍
⬅️با پیاز هم میشه بوی سوختگی برنج را گرفت. چند حلقه پیاز را داخل برنج فرو کنید.
⬅️گر برنج شما بی نمک یا کم نمک شد:👇🏻
روی غذا با نمکدان نمک بپاشید.
مقداری نمک را در آب جوش حل کرده و روی برنج بریزید.
-خورش را خوش نمک تر بپزید.
⬅️اگر می خواهید برنج خوب قد بکشد:👇🏻
-موقعی که در اوج جوشیدن است، یک استکان آب سرد داخل برنج بریزید.
-قابلمه را بزرگ انتخاب کنید تا برنج جای کافی برای قد کشیدن داشته باشد.
-هنگام جوشاندن برنج، دو قاشق روغن مایع داخل آب قابلمه بریزید تا هم خوب قد بکشد هم به اصطلاح خوش پخت شود.
⬅️موقع آبکش کردن برنج، روی برنج آب سرد نریزید زیرا به برنج شوک وارد کرده و جلوی ادامه قد کشیدن آن را می گیرد.👌💕
⬅️اگر می خواهید برنج پس از پخت سفید شود:👇🏻
به آب برنج، هنگام جوشیدن یک قاشق آبلیمو یا آب نارنج و یا دو قاشق ماست یا دوغ اضافه کنید. مزیت دیگر این کار این است که دانه های برنج به هم نمی چسبند.😍🤌🏻
.
🌈اگر برنجتان شور شد:👇🏻
اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده ، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید.
سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.🤌🏻🥰
⬅️اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.🤌🏻🥰
⬅️اگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.🥰🤌🏻
⬅️اگر برنج تان ته گرفت:👇🏻
به سرعت چند تکه نان روی برنج بگذارید. نان بوی سوختگی را به خودش می گیرد.🤌🏻😍
⬅️با پیاز هم میشه بوی سوختگی برنج را گرفت. چند حلقه پیاز را داخل برنج فرو کنید.
⬅️گر برنج شما بی نمک یا کم نمک شد:👇🏻
روی غذا با نمکدان نمک بپاشید.
مقداری نمک را در آب جوش حل کرده و روی برنج بریزید.
-خورش را خوش نمک تر بپزید.
⬅️اگر می خواهید برنج خوب قد بکشد:👇🏻
-موقعی که در اوج جوشیدن است، یک استکان آب سرد داخل برنج بریزید.
-قابلمه را بزرگ انتخاب کنید تا برنج جای کافی برای قد کشیدن داشته باشد.
-هنگام جوشاندن برنج، دو قاشق روغن مایع داخل آب قابلمه بریزید تا هم خوب قد بکشد هم به اصطلاح خوش پخت شود.
⬅️موقع آبکش کردن برنج، روی برنج آب سرد نریزید زیرا به برنج شوک وارد کرده و جلوی ادامه قد کشیدن آن را می گیرد.👌💕
⬅️اگر می خواهید برنج پس از پخت سفید شود:👇🏻
به آب برنج، هنگام جوشیدن یک قاشق آبلیمو یا آب نارنج و یا دو قاشق ماست یا دوغ اضافه کنید. مزیت دیگر این کار این است که دانه های برنج به هم نمی چسبند.😍🤌🏻
.